DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

OM DFF

I denne video fortæller Søren om tankerne bag DFF. Kontakt os hvis du vil være med til at lave fjernsyn på info@danmarksfriefjernsyn.dk *

Danmarks Frie Fjernsyn er en ny tv-station som skal sende uafhængige nyheder og programmer med oplysning og underholdning til danskerne – og nyheder til resten af verden om Danmark.


Her er mennesket i centrum, den gode samtale i centrum, kloge hjertevarme mennesker trækkes frem og gives plads, tempoet sættes ned, og refleksionen er i højsædet.


Du kan medvirke til at skabe tv-stationen ved at arbejde som frivillig i de forskellige programredaktioner, i teknikken, med redigering og publicering, eller på mange andre måder.


Som privatperson kan du blive støttemedlem; det koster 100 kr. pr halvår. Du kan også donere os penge. DFF har fravalgt indtægter fra reklame, ligesom vi ikke ønsker støtte for staten. Kun ved at sige nej til penge, der kan påvirke os kan vi forblive frie og uafhængige.


Fordi vi derfor altid vil være fattige er vores programmer enkle, men det betyder ikke at de er dårlige. For sjæl og hjerte kan man ikke købe for penge, og sandhed er ofte en sjældenhed hvor pengene er mange.


Sandhed og kærlighed, eller fornuft og hjerte som vi siger her på Danmarks Frie Fjernsyn, er det der skal til for at redde verden. For verden skal reddes; mange lider i denne tid og vi har brug for debat og nye løsninger på problemer vi ikke har set før. Så løsninger og konstruktive ideer og positiv livsfilosofi er i fokus. Og debat, debat, debat. Det er på Danmarks Frie Fjernsyn du finder debatten om samfundet. For vi kan have den frie debat som for tiden ikke kan findes i de store medier.


Vi er for alle, vi er for hele Danmark. Det opdager du når du ser vores programmer. Listen over de programmer vi er ved at lave, og som du kan være med til at skabe, findes her nedenfor. Har du gode ideer må du rigtig gerne komme med dem; lige nu er DFF bare en stor legeplads hvor der er plads til alle kreative sjæle.


Velkommen til Danmarks absolut frieste tv – hele Danmarks Fjernsyn!

* Produktion:

Idé, manuskript og vært: Søren Ventegodt
Foto, redigering og scenografi:
Mathilde GrafströmProduktionsassistent: Mikkel Meinike Nielsen
Teknik & ansvarlig redaktør:
Markus Göttler (Responsible editor of DFF and author of all posts from “DFF”)

Downloads:

DFFs foreløbige regnskab pr. 15 april 2021 dokumenteret ved bankudskrift ved formand Søren Ventegodt