DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Børn & Unge konkurrencer

Konkurrencer

Vi laver sjov her på DFF og vi planlægger en masse konkurrencer om hvem der laver de bedste film, det bedste fastelavnsris, den bedste sang, den bedste kage… selv!

Vi har et børne dommerpanel bestående af Hjalmar Schou (8 år) Dagmar Schou (13 år), Edith Schou (14 år) og Martha Schou (17 år), som vil afgøre hvad de bedste ting er.

Når du sender dit materiale ind, så husk at fortæl os din alder, fordi vi vælger én eller flere vindere i alle aldersgrupper fra 2-19 år.  

Vinder du bliver, det vist i Børne/unge-TV her på DFF og du får en lille præmie!

Der kommer mange kategorier, ca. 1 ny hver uge, så du kan godt begynde at forberede dig. Vi vil have konkurrencer om:

  1. Film og videoer (upload dem på YouTube og send os et link – og så viser vi dem her på DFF’s hjemmeside). Vinder du, bliver din film vist i Børne/unge-TV her på DFF!
  2. Male/tegnekonkurrence! Du sender et foto af dine malerier/tegninger ind. Så ser Hjalmar, Dagmar, Edith og Martha hvilke der er de flotteste og de bliver også vist her i Børne/unge-TV.
  3. Konkurrence om det bedste fastelavnsris! Send et foto ind og vind en masse slik!
  4. Konkurrence om de sjoveste masker og kostumer! Send os dine billeder og vi viser dem!
  5. Selvfølgelig har vi også en dansekonkurrence! Film hvordan du danser, så vilbørnepanelet finde dig med de cooleste trin, og vise dem her i Børne/unge-TV.
  6. Sang-konkurrence! Syng en sang/lav din egen sang. De bedste får lov at synge i DFF! Send din sang optaget med en god mikrofon ind til os.
  7. Kagekonkurrence! Tag et foto af din kage og send det ind til os sammen med en beskrivelse af kagen og opskriften, så prøver vi den af, og den bedste kage vinder!
  8. Bagekonkurrence! Bag et brød, og send os billedet sammen med en beskrivelse af brødet og opskriften så vi selv kan bage det. Det bedste brød vinder!
  9. Band/musik! Spiller du musik eller har I et band, så send ind til os. De bedste får lov at spille i DFF!
  10. Og endelig vil vi gerne se alle former for gymnastik, kampsport, cheerleadere, hovedspring og svømmeopvisninger osv. Kan du noget flot, som kan underholde og imponere os, så send det til os, så viser Hjalmar, Dagmar, Edith og Martha det.

Hvordan du sender ind: 

Skriv til bu@danmarksfriefjernsyn.dk. Send os gerne et link hvis det er store filer. Husk at skrive dit navn, adresse og telefonnummer, og send foto af et brev med, hvor mor eller far skriver under på at vi har lov at vise det du sender til os i DFF.

Der skal stå:

Dato, __________ sted_______________________________

navn ___________________________________________________________

adresse_____________________________________________________________________

Jeg er far/mor/værge til (dit navn) _________________ og giver hermed min tilladelse til at det indsendte der er vedhæftet denne mail (som attachment, link etc.) må bruges af DFF uden begrænsninger (jeg overdrager hermed mine rettigheder, brugsret og copyright, til emnet til DFF, men beholder en brugsret selv, så vi også kan bruge det selv).  
Underskrevet:
                ________________________________________________

Konkurrencerne kører alle dage i hver måned, og hver d. 7 i måneden offentliggør vi en vinder fra hver konkurrence på konkurrencens side.
Vinderen får en lille præmie sendt med posten og får filmen udgivet på konkurrencens side!


Vi glæder os til at se dine film!