DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

NYHEDER

De frie nyheder bringer objektive historier med sandheden i centrum. DFFs fokus er på et frit Danmark samt en fri, bevidstgjort verden. DFF er folkets evige vagthund, derfor sætter vores reasearcernde journalister ind der hvor der er behov for at afsløre fordækte og korrupte politikere og andre autoriteter eller personer som forsøger at snyde eller skade andre.

Vi prioriterer at sende 50% negative og 50% positive historier, fordi vi mener det også er vigtigt at fortælle om gode løsninger, fremskridt og andre begivenheder hvor mennesket gjorde noget godt i verden.
Målet med De frie nyheder er at sende DIREKTE mindst 1 times om dagen fra enten studie eller lokation.

Programmer:

Nyhedsartikler: Relevante artikler med viden om verden baseret på sandhed, sund fornuft, hjerte, videnskabelig redelighed, og hæderlig, kvalificeret refleksion.

De Frie Nyheder: DFF vil bringe den strøm af frie uafhængige nyheder som for tiden ikke kan findes i de store medier. Vi vil bla bringe kritik af de politiske partier, af regeringens politik og af alle statslige og private virksomheder, institutioner og organisationer, når de ikke opfører sig konstruktivt og passende.

Kanalen er under opbygning. Følg os på facebook og se hvornår næste program kommer.

Kommende programmer:

Det skete i ugen – ugens nyheder sammenfattet og perspektiveret

28. Denmarks Free Television – Dagens programmer, klippet ned og tekstet på engelsk, evt. med engelsk speak