DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

The Daily Show, Episode 92: DFF ændres til konstruktivt fjernsyn

422 Views

// DFF 2022

(Optaget d. 1. april 2022)

Denne episode byder på sørgelige nyheder (og nej, det er ikke en aprilsnar). DFF ændres fra at være modstandsfjernsyn, til at være konstruktivt fjernsyn i stedet. Vi har indset at vi ikke kan vinde over tyranniet og vi ser at modstandsfolk verden over bliver i øjeblikket arresteret. Der indføres lovgivning nu som kriminaliserer “misinformation”, derfor kommer alle dem der siger sandheden i fængsel.

DFF vil fremover ændre fokus på at hjælpe folk til at blive bevidste og vågne op, i stedet for at oplyse om – og kritisere magthaverne. Man kan ikke gøre meget gavn fra en fængselscelle, så det tager vi nu konsekvensen af. Se Søren tale meget mere om dette i The Daily Show, episode 92.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *