DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

The Daily Show, Episode 81: Vaccinebatchene har forskellige bivirkningsprofiler

205 Views

// DFF 2022

(Optaget d. 11. januar 2022)

De såkaldte C-19 vacciner er bare en mystisk cocktail af giftige bestanddele, som ikke giver immunitet mod noget. Det har Søren talt en del om før, men nu er der en ny udvikling, nemlig at det er dokumenteret, at der bliver eksperimenteret helt bevidst og systematisk med indholdet. Cirka 4% af vaccinebatches er enormt giftige og giver 3000-5000 gange flere bivirkninger, mens resten umiddelbart lader til at være saltvand.

Det ser ud til man fra magthavernes side, kynisk eksperimenterer på uvidende mennesker, for at “tune” disse ‘vacciner’ som biologiske våben til at gøre folk syge eller simpelthen slå dem ihjel. Hvis ikke du vågner op snart må du sige velkommen til den Nye Verdensorden, men det bliver sandsynligvis et kort visit, hvis du ikke er til nytte for eliten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.