DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

40 svenske læger, jurister, immunologer og behandlere: Skrot vaccinepasset og afskaf restriktionerne

275 Views

// DFF 13.01.2022

En gruppe af læger, jurister, forskere og behandlere, råber op mod COVID restriktioner i Sverige og har derfor indsendt et høringssvar til Socialministeriet. Høringssvaret kan læses på hjemmesiden https://lakaruppropet.se/

Gruppen kalder sig “Bio-Medico Juridiske Netværk” og består af 40 læger, jurister, immunologer og behandlere i Sverige. De siger at restriktioner er skadelige og de har derfor lanceret en kampagne mod restriktioner, som de opfordrer svenske borgere til at underskrive.

Flere undersøgelser har ifølge gruppens undersøgelser nemlig vist, at den naturligt frembragte immunitet gennem infektion, er langt bredere og mere langvarig end den vaccinen kan give, hvilket er beskrevet i detaljer i høringssvaret med henvisning til kilder.

For eksempel kom det frem i den svenske “Fællesskabs undersøgelse”, lavet i et samarbejde mellem bl.a. Danderyd Hospital, Karolinska Institutet og Folkesundhedsstyrelsen, at antistofniveauet efter infektion stadig er stabilt 12 måneder efter infektion, mens den seneste delrapport fra undersøgelsen viser, at blandt dem, der fik Pfizers vaccine, var antistofniveauet faldet med 85 procent efter syv måneder og det samme efter tre måneder for dem som var vaccineret med Astrazeneca.

Også svenske advokater protesterer mod lovforslaget i en artikel i www.dagensjuridik.se – de mener at der mangler bevis for helbredelse efter smitte i regeringens nylige forslag om vaccinepas og at det strider imod den svenske forfatning.

Kilder:
https://lakaruppropet.se/deklarationen/
https://www.dagensjuridik.se/debatt/debatt-forslaget-om-vaccinationsbevis-strider-mot-grundlagen/

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published.