DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Tyske soldater samles mod tvangsvaccination

503 Views

// DFF 12.01.2022

Soldater samler sig i grupper på nettet, og erklærer modstand mod vaccinepligten i forsvaret. En trusselsvideo mod regeringen har fået den militære efterretningstjeneste til at indlede en efterforskning om hvorvidt de vaccineskeptiske soldater i det tyske forsvar er blevet for radikale.

En video af en tysk soldat har vakt opmærksomhed i hele verden, manden fremsatte i en omkring ét minut lang video, en tale om at regeringen skulle afskaffe tvangs vaccineringen af de tyske soldater. Mange tyske soldater bakker nu op om videoens budskab imod vaccination mod C-19.

Soldaten der udsendte videoen, blev anholdt men blev løsladt kort efter anholdelsen, fordi han blev vurderet til ikke at udgøre en trussel.

Soldatens budskab har i den grad vakt genlyd. I en vaccineskeptisk soldatergruppe på nettet med omkring 6.000 medlemmer er der ifølge Der Spiegel, sympati og støtte til soldaten bag videoen.

Videoen blev også på kort tid delt flere end 100.000 gange i chatgrupper for »Querdenker« – som er et navn for modstanden mod corona vaccinering og restriktioner i Tyskland.

Kilder:

https://www.berlingske.dk/europa/bekymringen-vokser-efter-ildevarslende-video-de-vil-bare-ikke-vaccineres-nu

https://www.dw.com/en/germany-soldier-arrested-after-video-threat-to-government/a-60296925

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published.