DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Oxford Professor imod et stik hver sjette måned – er C-19 vaccinationer vejen uden ende?

184 Views

// DFF 12.01.2022

Oxford Professor og udvikler bag AstraZenecas vaccine, tror ikke på en gentagende vaccinationsstrategi. Det skriver Ekstrabladet.

Det er ikke vejen frem at give et folk en vaccine hvert halve år, mener Andrew Pollard fra Oxford University. Han siger til britiske The Telegraph, “man er nødt til at tænke i andre alternativer. Men vi har brug for mere data for at vurdere, hvornår og hvor ofte vi skal vaccinere”.

Sundhedsstyrelsens kampagne for vaccinering mod C-19, havde det formål, at vi skulle tilbage til en normal hverdag uden test og restriktioner. I første omgang betød ‘fuldt vaccineret’ to stik, men der gik ikke længe før to stik med en coronavaccine ikke var nok, nu skal der tre stik til.

Restriktionerne er heller ikke nedlagt for de vaccinerede, de gælder alle – for det viser sig at man sagtens kan blive smittet trods 1, 2 eller 3 stik. Hvad er meningen egentlig med vaccinen hvis den kun kortvarigt, eller slet ikke, beskytter mod C-19?

Sundhedsstyrelsen er ifølge DR den tredjestørste reklameannoncør i 2021 med et forbrug på 170 mill. danske skattekroner. Annoncer fra SST oversvømmer bybilledet og findes alle vegne på internettet, i TV, osv.

Nok også derfor, har næsten halvdelen af befolkningen fået et tredje boosterstik, men ifølge medierne er “smitten fortsat bragende derudaf”, sådan skrev EB i starten af januar. Avisen fortalte at knap 800 i Danmark nu var indlagt med corona.

Spørgsmålet er, om vi nogensinde bliver færdigvaccineret, eller om Sundhedsstyrelsen planlægger at fortsætte med at stikke danskerne hver 6 måned? Ser man på Israel, er man begyndt at tilbyde et fjerde stik mod C-19. Det ser ud til at være vejen uden ende og samtidigt stiger formuerne os medicinalfirmaernes aktieholdere. De vaccinerede begynder at undre sig og læserbreve begynder at dukke op i de store aviser.

På bare ét døgn, har 33.138 personer været forbi for at få det tredje stik og 78 procent af befolkningen fået to stik eller mere, det svarer til knap 4,58 millioner mennesker. Det viste sidste uges vaccinations opgørelse fra Statens Serum Institut (SSI).

Kilder:

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/professor-bag-vaccine-kan-ikke-give-folk-et-stik-hver-sjette-maaned/906906

https://www.dr.dk/nyheder/indland/sundhedsstyrelsen-har-brugt-over-170-millioner-paa-informere-om-corona

https://www.sst.dk/da/nyheder/2021/vaccinerne-aabner-for-en-mere-normal-hverdag

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

One thought on “Oxford Professor imod et stik hver sjette måned – er C-19 vaccinationer vejen uden ende?

Leave a Reply

Your email address will not be published.