DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

The Daily Show, Episode 79: Om Julen og Jesus Kristus

97 Views

// DFF 2022

(Optaget d. 24. december 2021)

Denne episode handler om julen, som er en fantastisk tid hvor de menneskelige værdier skubbes helt frem i lyset. Det er smukt at der findes sådan en begivenhed, hvor vi alle kan elske hinanden for en dag.

Julen er desværre også den tid hvor der er flest henvendelser om hustruvold på skadestuen, og det er typisk den tid hvor man ikke kan få det til at fungere…

Jesus der levede som et vågent menneske i et jødisk samfund, syntes at samfundet var dybt korrupt og overfladisk: Alt handlede om penge og magt og ikke om kærlighed – så han blev rebel og gjorde oprør dengang for 2000 år siden. Jesus ville nok have skældt os ud, hvis han så den måde vi lever på i dag!
Søren selv, mødte som 20-årig den verdenskendte guru, Satya Sai Baba, som langt hen ad vejen havde Jesus’ format, hvilketvirkeliggjorde historien om Jesus for Søren, og den giver an videre til os i denne episode.

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.


Leave a Reply

Your email address will not be published.