DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

The Daily Show, Episode 77: Sørens status på Verden lige nu

113 Views

// DFF 2022

(Optaget d. 6. januar 2022)

Der var ingen væsentlig overdødelighed i verden i 2020, hvor der ikke var en influenzaepidemi. I Danmark var der lavere dødelighed i 2020 end 2018 hvor vi havde en hård influenza sæson.

Derfor er det tåbeligt at basere et narrativ om en falsk pandemi på corona, idet den er mildere end vanlige hårde influenzaer. Det har alligevel været muligt fordi der er så centraliseret kontrol af medierne, som alle støtter op om regeringen og industrien.

Det kan også ske, fordi de 300 rigeste familier i verden der ejer 80% af al værdi i verden, dvs. millioner af milliarder, at når de sætter sig for at bruge deres penge på noget, så er de fleste så glade for at løbe med, fordi de elsker pengene, statusen, magten og arbejdet, at de ender med at følge rigmændene i tykt og tyndt.

I denne episode hører vi også om det nyeste information om at 4% procent af vaccinebatchene gør al skaden, og at der bliver eksperimenteret med forskelligt indhold i øjeblikket, hvoraf noget af det er i vaccinerne, er meget giftigt.

Mange i frihedsbevægelsen mener, at vaccinerne er elitens værktøj til at styre antallet af mennesker på Jorden. Vi taler derfor om folkemord og hvad idéen med at slå ihjel med vacciner skulle være.

Endnu et emne der vendes i denne episode er teknologien. Teknologien bliver udviklet og brugt til at skabe et totalt overvågnings- og kontrolsystem. Hver en sidste lille tanke bliver registreret og analyseret.

I fremtiden kan det ende med, at hvis borgerne ikke behager magthaverne, ja så bliver man straffet ved at man ikke kan betale med den nye digitale centralbank valuta. Teknologien kan altså let bruges imod os, og dem som ikke makker ret og gør som myndighederne ønsker, kan ende med at blive udelukket fra samfundet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.