DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

The Daily Show, Episode 76: Om hvad det kræver at stoppe coronavanviddet

77 Views

// DFF 2022

(Optaget d. 29. december 2021)

Lige nu er en krig mellem verdens elite og almindelige mennesker. Machiavellis lov siger, at den der har flest ressourcer vinder. Eliten har 80% af alle penge i verden, men hvis folk ikke kan korrumperes og nægter at tage imod pengene, så er de ikke noget værd.

I denne episode fortæller Søren også om at DFFs kunstudstilling i det indre København, “Kuben,” er blevet smadret totalt. Det kan ske, når man fortæller sandheden. Men den bygges op igen med hjælp fra midler doneret af medlemmer, venner og andre støttepersoner til DFF.


Og så fortælles der nyheden om, at OOC i samarbejde med DFF, har en ny videnskabelig konference på vej (dato offentliggøres på OOC.one og facebook så snart det er muligt) hvor der vil blive præsenteret dokumentation for vaccineskader.

Leave a Reply

Your email address will not be published.