DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

The Daily Show, Episode 75: Sørens egen kamp mod coronaløgnen

193 Views

// DFF 2022

(Optaget d. 5. januar 2022)

Hele historien om en farlig virus og en vaccine som supervåben der skal redde redde os alle sammen fra at dø eller smitte andre, er ét stort svindelnummer. Vi må vågne op og forstå at globalister og industrien vil have at alle skal ‘vaccineres’ med det nye eksperimentelle mRNA præparat, som slet ikke er en vaccine, af helt andre grunde. Desuden er de slet ikke ordentligt sikkerhedstestet, for der er fusket med forskningen (se også DFF nyhederne om dette).

Når man kigger på batchnumrene (numre der kategoriserer leveringer af vacciner), så ser man at nogle af dem er harmløse, mens 4% af dem laver alle bivirkningerne. Så det lader til, at der er saltvand i de fleste af ‘vaccinerne’ og at de sidste 4% er skadelige og endda dødelige. 

Når man ser på batchnumrene der kategoriserer de farlige ‘vacciner’, ser man, at de farlige på forskellige måder – så det ser ud til at Pfizer og Moderna i øjeblikket eksperimenterer med ‘vaccinerne’.

Søren taler i denne episode om hvad vi kan gøre ved dette og hans bud på løsningen ligger i den gamle Hippokratiske medicin. Vi får også indsigt i hvordan Søren arbejder med sig selv og at det også er meget hårdt for ham at håndtere hvad der foregår i verden lige nu. 

Et af budskaberne vi får et, at det er vigtigt at vi, ligesom Søren arbejder på selv, arbejder med os selv og får kontrol over vores følelser, så vi kan være effektive i kampen mod det globale magt kup der foregår lige nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.