DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

The Daily Show, Episode 74: Om hvordan et narrativ fungerer

67 Views

// DFF 2022

Episode 74 – Om hvordan et narrativ fungerer

(Optaget d. 30. december 2021)

Et narrativ er en fortælling om verden. Corona narrativet er en fortælling om en farlig virus og om løsningen, som angiveligt er vaccinationer. Det bliver spredt gennem medierne og videnskaben som taler narrativet imod, bliver censureret og ulovliggjort.

For at forstå narrativet, skal man forstå hvordan mennesket fungerer: Vi har en model af virkeligheden i bevidstheden – og den tager sit indhold fra vores opdragelse, uddannelse og alt det som vi hører fra vores omgivelser, dvs. medierne mm.

Medierne og underholdningsindustrien er blevet meget magtfulde i forhold til at forme vores opfattelse af virkeligheden og folk er ikke klar over hvor meget hjernevask og censur der foregår. De er ikke klar over hvad videnskaben siger, da den bliver totalt undertrykt.

Hvad vi gør skal være velbegrundet og sagligt, men narrativet stikker af fra fornuften og videnskaben og drager os alle ind i en fortælling om verden, som kun nogle meget få, har glæde af at vi tror på.

Narrativet kan manipuleres af intelligente mennesker, der forstår hvordan menneskepsyken opererer og det kan bruges til malke alle pengene – og at vi alle skal ‘vaccineres’.

I narrativet de fleste lever i, er computeren blevet til Gud og det gør os alle til medlemmer af en materialistisk, teknologisk religion som vi må bryde fri af hvis vi vil være frie og glade mennesker. Spørgsmålet er bare hvordan? Få Sørens bud på nøglen ud til friheden, i denne episode af The Daily Show.

God fornøjelse!

Leave a Reply

Your email address will not be published.