DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Nogle vaccine-sprøjter er 5000 gange farligere end andre – viser dansk statistiker – det er russisk roulette at blive vaccineret mod C-19

1,483 Views

// DFF 10.01.2022

En statistisk analyse lavet af Max Schmeling, statistiker og økonom, har nu vist har nu vist at forskellige vaccine badges, giver vidt forskellige bivirkninger. Det står registreret i de store databaser- som VAERS i USA – hvor de aktuelle data er hentet fra.

Vacciner produceres i serier, som har samme indhold, hvilket kaldet et batch og en batch indeholder typisk mange tusind vaccine ampuller. 

Max Schmeling finder overraskende at nogle badges har 5000 gange flere bivirkninger end andre. Alle bivirkninger synes at komme fra bare 4% af batchene, og statistikerens konklusion er, at de forskellige batches indeholder forskellige ting, hvilket ifølge Max Schmeling viser at både Pfizer og Moderna laver forskning direkte på mennesker, med deres vacciner.

Billeder er skærmdumps fra Max Schmelings analyse, se link.Se analysen her: Åbent brev – Forskelle i bivirkninger

Se også bilagene til analysen her: Congress Report on Variation in Batch Toxicity og Analysis of Toxicity of Batches

Her kan du læse Pfizers rapport: 5.3.6-postmarketing-experience


Det uhyggelige er, at enkelte af de badges der kommer på markedet, ser ud til at skade størstedelen af de vaccinerede. 96% af vacciner alle batchene ligner rent saltvand, der ikke har andre bivirkninger udover placebo, men I gennemsnit får 1 ud af 50 en vaccineskade på verdensplan, hvilket er dokumenteret af Pfizer selv. 
Beviserne på de mange skader kom angiveligt frem ved en retssag mod Pfizer i Canada for nyligt i form af en rapport ved navn “Reported suspected adverse reactions to COVID19 vaccines as of 26.10.2021” fra Norwegian Medicines Agency (se link til rapporten i kildehenvisning i bunden af denne artikel).

Kilde:
Rapporten fra Pfizer: https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf

Video med interview af vaccineskadede, med statistiker Max Schmeling: https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=1643520175999049

https://www.folketsmedie.dk/2021/12/18/systematiske-forskelle-i-antal-bivirkninger-mellem-covid-19-vaccinebatches-paa-op-til-5021-gange/

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published.