DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Uvaccineret tennisstjerne deltager i Australian Open, trods vaccinekrav – Djokovic nægter at bøje sig!

90 Views

// DFF 09.01.2022


Tennisstjernen Novak Djokovic er ikke vaccineret mod C-19, men deltager alligevel i årets Australian Open. Det skriver BT på baggrund af et opslag på Instagram af tennisspilleren.

Sådan skrev han på Instagram: ‘Jeg har tilbragt fantastisk kvalitetstid med min familie i pausen og nu flyver jeg ‘down under’, hvor jeg har fået dispensation. Kom så 2022,’ skriver han.

Serberen har fået dispensation fra et uafhængigt panel af eksperter, trods at myndighederne i staten Victoria, hvor Melbourne ligger, kræver, at kun vaccinerede spillere kan deltage i Australian Open.

Tennisstjernens har meldt ud tidligere, at vaccinekravet ville betyde et nej tak fra tennisstjernen, til Australian Open. Novaks træner, Srdjan Djokovic sagde sådan til den serbiske “TV Prva”:

»Når det handler om at blive vaccineret eller ej, så er det hver enkelts personlige ret at vælge, om man vil vaccineres. Ingen har ret til at træde ind i ens intimsfære. Under denne form for afpresning vil Novak formentlig ikke deltage. Jeg ville ikke gøre det, hvis det var mig. Og han er min søn, så du kan selv vurdere mit udsagn,«

Novak Djokovic har tidligere udtalt offentligt at han er imod tvangsvaccinering, og at han ‘personligt er imod vaccination’.

Novak Djokovic har vundet Australian Open, flest gange i historien., inkl. de tre seneste år og ni gange i alt. Han har 20 grand slam-titler på meritlisten, som er en rekord.

Australian Open indledes d. 17. januar i Melbourne.
Kilde:
https://www.bt.dk/tennis/uvaccineret-djokovic-jeg-deltager-i-australian-open

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published.