DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

21 FIFA fodboldspillere er døde på banen, efter C-19 vacciner er kommet. Ekspert siger det ikke er tilfældigt

611 Views

// DFF 09.01.2022


21 FIFA fodboldspillere og mindst 108 andre atleter er døde pludseligt, siden C-19 vaccine kampagnen begyndte i december 2020 og frem til november 2021. Langt de fleste af dem er unge fra 17år op til 40 år. Listen omfatter også ungdomsspillere.

Tallene er fra en omfattende Israelsk artikel af mediet “Real Time News”, RTNEWS.
Fem gange så mange FIFA fodboldspillere er døde pludseligt på banen i 2021, efter kravet om C-19 vacciner er kommet, sammenlignet med 2001-2020. 183 professionelle atleter, trænere og college- og ungdomsatleter er kollapset brat, heraf er 108 døde.

Nogle af atleterne, såsom fodboldstjernerne Sergio Aguero og Christian Eriksen, kollapsede endda midt i en kamp, foran tilskuerne på direkte TV. 

Hovedårsagen er hjerteproblemer, også kaldt myocarditis, som er hjertestop og hjerteanfald. Hvad forårsager denne pludselige hjerteepidemi? 

I de sidste 20 år (2001-2020) var der 4,2 døde i gennemsnit per år. og tallene inkluderer kun pludselig hjertedød og uforklarlig pludselig død – ikke alle pludselige dødsfald. Ifølge Dr. Josh Getzko fra the Hebrew University i Israel, er sandsynligheden for at dette blot er et tilfældigt udsving, 2 ud af 1000. Med andre ord, så er det ifølge lægen ikke et tilfælde


Billedet ovenover viser statistikken over atleter døde af hjertestop pr. år.

For at vide hvor mange tilfælde der fandt sted i 2021 (indtil midten af november 2021), brugteslisten over spillere, der døde i løbet af 2021. Denne liste inkluderer de spillere, der er opført i Wikipedia i år. Ud fra disse data blev 21 tilfælde af pludselig død af hjertestop eller pludselig uforklarlig død, fundet blandt FIFA-spillere. 
Dr. Josh Getzko analyserede dataene og han kom frem til, at det årlige gennemsnit for dødstallet for FIFA spillerne er steget omkring 5 gange.

De fleste af tilfældene er mænd (kun 15 af dem kvinder). Langt de fleste er i alderen 17-40 år. Derudover er der rapporteret over 80 tilfælde af atleter der følte sig utilpas og pludselig faldt sammen under en kamp, et løb, en træning eller umiddelbart efter.

De fleste klubber i verden kræver at deres sportsudovere er vaccinerede mod C-19, for at kunne deltage i turneringer eller kampe.

Kilder:https://www-rtnews-co-il.translate.goog/?view=article&id=49&catid=22&_x_tr_sl=iw&_x_tr_tl=da&_x_tr_hl=da
https://en.law.huji.ac.il/people/joshua-guetzkow

https://goodsciencing.com/covid/71-athletes-suffer-cardiac-arrest-26-die-after-covid-shot

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published.