DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

500 canadiske læger mv. kritiserer Pfizers vaccinestudie sønder og sammen

459 Views

// DFF 08.01.2022

En canadisk organisation ved navn Canadian COVID Care Alliance, som ifølge organisationens hjemmeside består af ca. 500 læger, forskere og sundhedspersonale, har offentliggjort en rapport, som kritiserer Pfizers vaccine studie fuldstændigt fra hinanden. 

Pfizers vaccine studie bliver flittigt brugt som argument for at verdens befolkning skal tage imod C-19 vaccinen, men spørgsmålet er om det studie overhovedet er fyldestgørende. Det mener medlemmerne af organisationen Canadian COVID Care Alliance ikke.

Rapporten hedder “The Pfizer Inoculations For COVID-19 – More Harm Than Good” og kan downloades. Find linket til organisationens hjemmeside, en video og til rapporten i artiklens kildehenvisning herunder.

Kilder:
Rapport som PDF: www.canadiancovidcarealliance.org/wp-content/uploads/2021/12/The-COVID-19-Inoculations-More-Harm-Than-Good-REV-Dec-16-2021.pdf

Video: www.canadiancovidcarealliance.org/media-resources/the-pfizer-inoculations-for-covid-19-more-harm-than-good-2/

Website: www.canadiancovidcarealliance.org

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published.