DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Dansk vaccineforsker går mod Sundhedsstyrelsens anbefaling og undlader at vaccinere sin egen datter: “Naturlig Immunitet er bedre end vaccine” siger han.

1,260 Views

// DFF 07.01.2022

Billedet er et modelfoto.

Vaccineforsker Frederik Schaltz-Buchholzer udtaler til Berlingske at det er ikke den rette vej at vaccinere børn for at stoppe pandemien. Han har selv en 5 årig datter som han vælger ikke at vaccinere, trods Sundhedsstyrelsens anbefaling. Det udtaler han til Berlingske.

»Danske børn bliver kun i meget sjældne tilfælde syge af corona. Og de opbygger formentlig en stærkere immunitet ved sygdom end ved vaccine, ligesom tilfældet er ved andre infektionssygdomme. Jeg tror, det er bedre for Mette – og for samfundet – hvis hun bliver smittet once and for all, og så er immun og sandsynligvis smitter mindre,« sådan siger Frederik Schaltz-Buchholzer og moren til vaccine forskerens datter, er enig.
Sundhedsstyrelsen mener det modsatte, nemlig at 5- til 11-årige nu burde blive vaccineret for at få større kontrol med pandemien. Men eksperter er uenige – også hosSundhedstyrelsens egne rådgivere er der uenighed om hvorvidt børns naturlige immunitet er bedre for børnene, end et stik. (Se mere i denne artikel: https://www.berlingske.dk/samfund/naturlig-immunitet-eller-vaccine-af-boern-ned-til-fem-aar-forskere-er)

Men vaccineforskeren ser også over mod naboerne i Sverige, som har ladet den naturlige immunitet forblive hos børnene. Om dette siger han:

»Sverige er det land, der har den laveste smitte i hele Europa lige nu.” og »jeg er ikke overbevist om, at vaccination af sunde og raske børn i Danmark stopper pandemien. Intet land har kunnet bremse coronaen med vaccination. Det er et faktum, vi bliver nødt til at lære at leve med,« siger han.
En anden forsker, Christine Stabell Benn, professor i global sundhed ved Syddansk Universitet, udtaler også til Berlingske, at det ikke at det er veldokumenteret, at C-19 vaccinernetil børn, giver børnene bedre beskyttelse, end den naturlige immunitet der opnås gennem smitte.

Frederik Schaltz-Buchholzer fortsætter indtil videre med at holde sin datter væk fra nålen, for han kræver mere data der viser, at vaccination af denne aldersgruppe er bedre end at lade børn smitte og dermed blive naturligt immune. Han venter også på data om langtidseffekterne af infektion og vaccination.

Kilde:

https://www.berlingske.dk/samfund/vaccineforsker-afventer-vaccination-af-sin-femaarige-datter-det-er-bedre?fbclid=IwAR0pvttiPv795o9VXJhSdC9Q5_J5nfpg6smRrICFbVJeRq-f2HiS3OCx8Vk

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published.