DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Medlem af Folketinget taler imod C-19 stik til børn

398 Views

// DFF 06.01.2022

Lars Boje Mathiesen


Lars Boje Mathiesen fra Nye Borgerlige, taler nu imod C-19 vacciner til børn. Han skriver at 20-25% – muligvis mange flere – allerede har været smittet med virus, og at der estimeres at op mod 50% af børnene allerede har overstået infektion og opnået naturlig immunitet. De sidste børn som nok også vil blive smittet, bliver stort set ikke syge, derfor belaster de på ingen måde sundhedsvæsenet. Hvilket jo er hele grunden til at man anbefaler at stikke børnene.

Lars konkluderer at det er uansvarligt, at man presser vaccinerne mod C-19 på børn og tager afstand fra grunden om at de ellers ikke kan komme tilbage i skole. Boje siger at:

“Det handler kun om regeringen og dets støttepartiers politiske fortælling, der skal reddes.”

Boje omtaler også at der “allerede efter 1 måned stort set ingen signifikant beskyttelse længere er og det gælder både for Pfizer og Moderna. Ja, du læste rigtigt. Potentielt allerede efter 1 måneder efter Omikronvaccine, kan effekten stort set være væk.”

Boje henviser til dette dokument, der er grundlag for hans udtalelser:

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.12.20.21267966v3?fbclid=IwAR3cvFqYNS0g8R0QRMbNMoytNtTH7OHL-MMgZDOylTfnJlzJBGxmeo1PafU

Læs Lars Bojes opråb herunder, eller klik på linket i kildehenvisningen i bunden af denne artikel.
Facebook opslag fra Lars Boje, d. 31 december 2021:

EFTER 1 MÅNED ER DER INGEN SIGNIFIKANT BESKYTTELSE FRA VACCINERNE MOD SMITTE!

Så Kære Regering,
Stop straks med at presse vacciner på børnene for at de kan komme tilbage, og send dem tilbage i skolerne uden jeres planlagte test helvede og den polarisering, det vil betyde blandt børnene.

Jeg ved godt, at der sikkert er nogle enkelte, som stadig vil råbe sølvpapirshat med sådan en udmelding, men disse folk bliver heldigvis færre og færre, i takt med at den politiske fortælling falder sammen, og folk derude i stigende grad begynder at blive modtagelig for fakta igen.

Jeg forholder mig konkret til den data og fakta, som bliver lagt frem, og i det her tilfælde SSI den 23/12. Og her kan man se nogle ret interessante tendenser og tal.

Vi ved at vaccinendækningen for Delta ved de fleste stort set er væk. Derfor så man også stigende tal for vaccinerede inden omikron overtog.

Ved omikron virker vaccinerne begrænset mod smitte. Faktisk er der allerede efter 1 måned stort set ingen signifikant beskyttelse længere og det gælder både for Pfizer og Moderna.

Ja, du læste rigtigt. Potentielt allerede efter 1 måned efter omikronvaccinen, kan effekten stort set være væk.

Det ved myndighederne også godt. Derfor taler de også nu 4 stik efter 2-3 måneder.

Husk på det ikke er mine tal, men SSI’s egne. ( se dokumentation i kommentarfeltet fra deres egen rapport).

Selvom nogle eksperter tidligere mente, at man var bedre dækket ved vacciner end den naturlige immunitet efter infektion, så er der blandt eksperter i dag bred konsensus om at den naturlige immunitet efter infektion dækker bedre og bredere end vacciner.

Især hos børn ved næsen( ifølge Stabell Benn), og foreløbige data og undersøgelser tyder på at omikron sætter sig bedre deroppe og ikke så meget i lungerne, grundet manglende evne til at danne syncytium i lungeceller (Ravi Gupta Et Al).

20-25% af børnene er allerede konstateret smittet, og der estimeres at mørketallet kan være op mod tilsvarende.

Derfor kan op mod 50% af børnene allerede have overstået infektion og opnået naturlig immunitet. Resten vil også få virus, men børn bliver stort set ikke syge, og de belaster på ingen måde sundhedsvæsenet.

Derfor det svært andet end konkludere, at det direkte uansvarligt, at man fortsætter med at presse vacciner på børn for at de skal kunne komme tilbage i skole.

Og hele debatten om hvorvidt skolestart skal udskydes, er helt ved siden af.

Det handler kun om regeringen og dets støttepartiers politiske fortælling, der skal reddes.

Trist og beskæmmende at se vores myndigheder, som skulle være neutrale, viser at de er spændt for Mette Frederiksens politiske agenda og hendes overforsigtighedsprincip.

Ja, vi har en masse politikere, som direkte opfordrer til at vaccinere børn… de får nok snart meget travlt med at slette opslag den kommende tid.

/Lars Boje Mathiesen

Kilde:
https://www.facebook.com/100046694662322/posts/460256598874158/?d=n

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

One thought on “Medlem af Folketinget taler imod C-19 stik til børn

  1. Hvor har han bare ret. Der bliver travlt ved håndvasken, nu hvor narrativet er ved at blive opdaget og vi bliver flere og flere sølvpapirshatte. Den hat bærer jeg med stolthed, vi har sagt det i lang tid. Det handler ikke om at beskytte borgerne, men en helt anden modbydelig agenda, som har været under opsejling i mange år. Man forsøgte sågar i 2009 at få en pandemi sat igang til de multi riges ondskabsfulde plan, men måtte opgive det. Desværre døde Karri Mullis, ophavsmanden til PCR testen i 2019 og i oktober samme år, simulerede samtlige medlemmer af Davos gruppen en “pandemi”og vupti så havde vi en “pandemi”igang, hvor PCR testen bliver brugt som et redskab. PCR testen kan IKKE oprense viraer og kan dermed ikke bruges til at diagnosticere med. Det har Karri Mullis sagt igennem årtier men for at kunne holde agendaen igang bruges testen for at bilde raske mennesker ind at de er syge. Testen viser i 97%af tilfældende falsk positive ved kørsler over 35, og SSI kører 38 cyklusser, og resten af verdenen over 40 cyklusser!!!! Sygt, men heldigvis er deres plan ved at krakelere, man løber, på et tidspunkt, tør for løgne

Leave a Reply

Your email address will not be published.