DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

British Medical Journal redaktør, Dr. Peter Doshi: Studierne af C-19 vaccinerne viser at de ikke redder liv

292 Views

// DFF 04.01.2022

Den amerikanske senator Ron Johnson holdt en rundbordsdiskussion i november 2021, om føderale regler for COVID-vaccination, med en gruppe mennesker, der er blevet skadet af COVID-vacciner, og med videnskabsmænd fra nogle af verdens mest respekterede forskningsinstitutioner, herunder BMJ og Massachusetts Teknologisk Institut (MIT).

Peter Doshi, seniorredaktør af BMJ og lektor i farmaceutisk sundhedsforskning ved University of Maryland School of Pharmacy, og Retsef Levi, professor i sundhedssystemer og analyse ved MIT, udtrykte deres tvivl om effektiviteten af COVID-vaccinen og fejlene i det videnskabelige samfund.
Doshi hævdede, at offentligheden blev løjet for i begyndelsen af 2021, da sundheds embedsmænd, inklusive Dr. Anthony Fauci, hævdede, at COVID-vaccinationsforsøg dataene viste, at vaccinen reddede liv. Han udtrykte tvivl om effektiviteten af COVID-vaccinen og fejlene i det videnskabelige samfund.

“Det gør mig ked af det, at vi som samfund er mættede af holdningen ‘alle ved’, som begrænser intellektuel nysgerrighed og fører til selvcensur,” sagde Doshi.

Doshi sagde, at vi ikke er i en “pandemi af uvaccinerede”, som medierne hævder. Hvis hospitalsindlæggelser og dødsfald næsten udelukkende forekommer hos uvaccinerede mennesker, “hvorfor ville booster-skud så være nødvendige?” spurgte Doshi. “Og hvorfor ville statistikken være så anderledes i Storbritannien, hvor de fleste indlæggelser og dødsfald som følge af COVID forekommer blandt de fuldt vaccinerede?”

“Der er en sammenhæng der, som du bør være nysgerrig efter,” sagde Doshi. “Der er noget galt.

Kilder:

https://www.youtube.com/watch?v=KL8SJRBNh_w

https://www.youtube.com/watch?v=c5HhuYJePFg&ab_channel=ShareThisImportantNews

https://en.wikipedia.org/wiki/The_BMJ
https://www.riotimesonline.com/brazil-news/modern-day-censorship/we-are-not-in-a-pandemic-of-the-unvaccinated-says-british-medical-journal-editor-peter-doshi/

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published.