DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

PCR testen for COVID-19 virker ikke

709 Views

// DFF 26.12.2021

Kary Mullis, opfinder af PCR testen og Nobelprismodtager for samme, sagde selv, at det var videnskabeligt meningsløst, at køre testen flere end 25 cykler. Man kører almindeligvis 35-45 cykler når tester for Sars-cov2. I Danmark kører vi testen 38 cykler.

Ved 38 cykler er der 99% falsk positive, derfor har vi en test pandemi og ikke nogen corona pandemi.

Kilde:

Borger, Pieter; Malhotra, Rajesh Kumar; Yeadon, Michael; Craig, Clare; McKernan, Kevin; Steger, Klaus; McSheehy, Paul; Angelova, Lidiya; Franchi, Fabio; Binder, Thomas; Ullrich, Henrik; Ohashi, Makoto; Scoglio, Stefano; Doesburg-van Kleffens, Marjolein; Gilbert, Dorothea; Klement, Rainer Johannes; Schrüfer, Ruth; Pieksma, Berber W.; Bonte, Jan; Dalle Carbonare, Bruno H.; Corbett, Kevin P.; Kämmer, Ulrike

External peer review of the RTPCR test to detect SARS-CoV-2 reveals 10 major scientific flaws at the molecular and methodological level: consequences for false positive results.

https://zenodo.org/record/4298004#.YcdKcWjMJEY

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

5 thoughts on “PCR testen for COVID-19 virker ikke

 1. Men DR oplyser ikke befolkningen om dette faktum, det har de ellers pligt til. Men de har travlt med at fylde os med løgn, for at presse os til at tage en vaccine der kan skade os.
  Så DR medvirker også til massemord !
  Jeg vil opfordrer alle til at skrive til DR og forlange at de begynder at fortælle sandheden.

 2. En retssag er godt nok, det henleder folks opmærksomhed på problemet. men jeg har ikke stor tiltro til vores domstole, jeg har selv oplevet hvordan de er i lommen på medicinalindustrien.
  Alle dommerne har sku sikkert aktier i medicinalindustrien.
  Hvis man klager over at have fået ødelagt sit helbred af farlig medicin, ender man ikke med erstatning som loven ellers foreskriver, nej man ender med at blive straffet. Justitsministeriet giver afslag på fri proces, så nedlægger dommeren advokatpålæg, en afgørelse der ikke kan ankes, hvilket betyder at sagen afvises pga. “udeblivelse” og så dømmer de ellers en til at betale sagsomkostninger for den retssag som altså aldrig fandt sted. selvom der stod i brevet med afgørelsen fra ankenævnet, at man har ret til at få afgørelsen prøvet ved retten.
  DK er defacto en fascistisk stat, der er ingen retssikkerhed for den lille borger.
  Da de borgerlige kom til magten i 2001 nedlagde de straks samtlige råd og nævn, som var oprettet for at hjælpe den lille borger mod overgreb fra staten. Nu har staten så oprettet nye nævn der hjælper staten med at tryne den lille borger. ren og skær fascisme.

 3. I følge overfascisten I´ll Duce så er fascisme en sammensmeltning af stat og erhvervslivet, og det er præcis det vi ser, sundhedsstyrelsen der angiveligt skulle holde øje med medicinalindustrien og godkende eller afvise, ny medicin. Det gør de bare ikke, de bruger derimod vores skattekroner på at fylde os med løgn for at presse os til at tage medicinalindustriens livsfarlige produkter.
  Nu skal vi tvinges til at tro på at vores immunforsvar ikke kan beskytte os men medicinalindustrien kan, intet kunne være længere fra sandheden, medicin dræber faktisk flere end stort set alle sygdomme.
  https://www.dr.dk/ligetil/indland/danskere-doer-af-medicin

 4. Vores politikere er desværre en flok lystløgnere, kleptomaner, og psykopater. Det er velkendt at magtsyge kan gøre folk så sindssyge at de dræber bror/søster for at få magten. på samme måde er der intet vores politikere ikke vil gøre for at få mere magt.
  Hvilket er ret grotesk idet de har givet det meste af deres magt bort til EU.
  I virkeligheden er der nogen der har magt over politikerne, dem der kontrolerer pengene, det er jo desværre sådan at pengene i vores samfund skabes ud af den blå luft af bankerne, som på denne måde narrer alle vi andre til at alave for dem. de kan købe vores arbejdskraft for matadorpenge, penge de har skrevet ind på kundens konto, fremstyllet ud af den blå luft.
  Men SUK! desværre er det meget nemmere at narre folk, end det er at overbevise dem om at de bliver narret…… :-/

Leave a Reply

Your email address will not be published.