DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Dans med Mikkel. Episode 7: Afrikansk dans, 2 del: Jerusalema!

190 Views

// DFF 21.12.2021

Kære seere. Denne episode af Dans med Mikkel, tager instruktøren jer i hånden og fører jer gennem hele baggrunden for modstandsbevægelsens store dansenummer, Jerusalema. Denne afrikansk inspirerede sang har stor følelsesmæssig betydning for de danske modstandere af regeringens måde at håndtere corona på. Den bliver spillet til samtlige demonstrationer og mange demonstranter kan denne dans udenad, da Mikkel gennem de sidste to år har undervist i den både til de store demstrationer i København, men også til hans egne “HokusPokus” dansedemonstrationer som handler om at danske for vores frihed.

Se med og hør hele historien, og lær at danse denne dans for frihed i Danmark.


Leave a Reply

Your email address will not be published.