DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Østrig: Nu skal det skal koste 17.856 kroner om året + op til 27.000kr i bøde, for at modsætte sig covid vaxxination

676 Views

// DFF 20.12.2021

Flere store demonstrationer har raset i weekenden igen, østrigerne går på gaden med fakler og siger “nej til covid-19 vacciner”. De er utilfredse med et lovforslag der siger at det nu skal koste 17.856 kroner om året at være uvaccineret. Det gælder alle fra 14 år og opefter. Også gravide skal vaccineres, så snart at de har født.

Det skriver Berlingske.

Bøderne vil fortsætte, til man bøjer sig, det ønsker de østrigske politikere, som nu skruer op for vaccine pligten, og snart præsenterer deres lovforslag, der siger at det skal koste 600 euro – 4.464 kroner – hver tredje måned, hvis man undlader sig sin vaccinationspligt. Betales bøden ikke, kan man pålægges yderligere bøder på op til 27.000 kroner. Indtægterne fra bøder skal gå til hospitalerne.

Der ikke noget, der tyder på modstanderne af vaccinen vil bøje sig i Tyskland og heller ikke i Østrig eller andre steder i Europa, de jævnlige corona demonstrationer vokser kun støt.

Men den østrigske regering har taget kampuniformen på og løfter kampen om corona til et nyt niveau, alt imens Tyskland følger loyalt efter.

Kilde:

https://www.berlingske.dk/europa/skeptikere-raser-og-gaar-med-fakler-nej-til-vacciner-skal-koste-17856

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

One thought on “Østrig: Nu skal det skal koste 17.856 kroner om året + op til 27.000kr i bøde, for at modsætte sig covid vaxxination

Leave a Reply

Your email address will not be published.