DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Vaccinepas har været planlagt fra EU siden 2018

1,302 Views

// DFF 19.12.2021


Mange europæiske lande har indført coronapas som restriktion for at bekæmpe corona. Adgang til events, transportmidler og endda arbejdspladser. Begrunnelsen for passet er den bølge af influenza. Det som ingen taler om, er at forberedelsene til vaccinepasset, der faktisk har været på skrivebordet på officielt niveau fra EU, siden 2018. Sådan skriver Steigan.no

Det kan man se i dette dokument med titlen Roadmap for the implementation of actions by the european commission based on the commission communication and the council recommendation on strengthening cooperation against vaccine preventable diseases

Download det her:https://ec.europa.eu/health/sites/default/files/vaccination/docs/2019-2022_roadmap_en.pdf

Ifølge dokumentet, lå der en plan for hvilke studier der skulle gennemføres, for at man kunne gennemføre denne plan for vaccinepas. Planen var baseret på et andet dokument, som er lavet af WHO og det britiske SAGE i 2018, som handler om hvordan man kan nedkæmpe skepsis mod vaccination, se dette dokument “State of Vaccine Confidence in the EU 2018”

Download det her: 

https://ec.europa.eu/health/sites/default/files/vaccination/docs/2018_vaccine_confidence_en.pdf.

Den konkrete plan fra EU-kommissionen fra 2018 omhandler, hvordan EU kunne målrette deres propaganda for vaccinerne, så et fundament for et europæisk vaccinepas kunne lægges. 

Allerede i 2018 blev der stillet den opgave at “udvikle retningslinjer for at overvinde juridiske og tekniske forhindringer for at indføre et digitalt sundhedsinformationssystem» (Guidance on overcoming legal (and technical) barriers to the interoperability of national immunisation information systems.)

World Economic Forum, har sammen med multimilliardæren og vaccineproducenten, Bill Gates længe været den drivende kraft bag vaccinepasset. I et TED Talk-interview fra marts 2020, udtalte Bill Gates at «vi må ende op med, at alle har et certifikat på hvem som er kommet sig efter sygdom og hvem der er vaccineret – og så til sidst, vil dette være det digitale immunitet bevis, som vil bidrage til at lette den globale genåbning.»

Kilde:

https://steigan.no/2021/12/eu-planla-i-2018-at-vaksinepasset-skulle-innfores-i-2022/?fbclid=IwAR0QbeZO5SBGQUUfpCIfujRhKeND8Irbs0WrUc8aUxKjpnBbgPJ85m1Ep9s

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published.