DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Ny viden viser at de vaccinerede ikke kan udelukkes som smittekilde

357 Views

// DFF 19.12.2021

Med en høj covid-19 vaccinationstilslutning forventes der også en reduktion af corona smitte i befolkningen, for ved at reducere antallet af mulige kilder til smitte, skulle derved byrden af COVID-19-sygdom også reduceres. 
Nye data indikerer dog at det forholder sig modsat.

I en videnskabelig artikel fra The Lancet, står der at:
“Mange beslutningstagere antager, at de vaccinerede kan udelukkes som smittekilde. Det ser ud til at være groft uagtsomt at ignorere den vaccinerede befolkning som en mulig og relevant smittekilde, når der skal træffes beslutning om offentlige sundhedskontrolforanstaltninger.”

Læs mere her:

https://www.thelancet.com/journals/lanepe/article/PIIS2666-7762(21)00258-1/fulltext?s=08&fbclid=IwAR2hYlOvsWJdLdXrax6_HnnYD0oQp7mPes93fedPtYkvfhw7XXzpTuwd3GA#%20

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

2 thoughts on “Ny viden viser at de vaccinerede ikke kan udelukkes som smittekilde

  1. Ja, og her er det een af verdens nok tre førende vaccineudviklere, belgiske Geert Vanden Bossche, som kraftigt advarer mod at omgås vaccinerede, da de er rene spike protein factories!
    Så Fauci fik held af at udvikle ‘gain of function’. Det her er så kriminelt, at alle fortalere og vestlige regeringer skulle smides i hundehullet og aldrig komme ud igen! Også de europæiske sundhedsmyndigheder. https://www.globalresearch.ca/renowned-virologist-warns-collapse-health-system-due-complications-covid-vaccines/5763796

  2. Ja, og her er det een af verdens nok tre førende vaccineudviklere, belgiske Geert Vanden Bossche, som kraftigt advarer mod at omgås vaccinerede, da de er rene spike protein factories!
    Så Fauci fik held af at udvikle ‘gain of function’. Det her er så kriminelt, at alle fortalere og vestlige regeringer skulle smides i hundehullet og aldrig komme ud igen! Også de europæiske sundhedsmyndigheder. https://www.globalresearch.ca/renowned-virologist-warns-collapse-health-system-due-complications-covid-vaccines/5763796

Leave a Reply

Your email address will not be published.