DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Østrig: Få stikket eller få en bøde på 27.000kr!

363 Views

// DFF 13.12.2021

Østrig er det første land i Europa, der vælger at indføre et vaccinemandat. Fra 1 februar kræves det af østrigerne, at skal tage imod stikket mod covid-19, og gør de ikke det, straffes de med en bøde på 3600 euro, svarende til knap 27.000 danske kroner. Ønsker man fortsat ikke at tage stikket, kommer der løbende bøder på 3600 euro hver 3 måned. 

Trods den dyre konsekvens for at gå imod regeringens vaccine mandat, insisterer Karoline Edtstadler, ministeren med ansvaret for forfatningsspørgsmål på, at bøden ikke er en straf. Hun siger:
“Jeg vil gerne sige det meget klart, at vi ikke ønsker at straffe de mennesker, der ikke er vaccineret. Vi vil have dem med, vi vil overbevise dem om denne vaccination, og vi vil have, at de viser solidaritet med alle, så vi kan genvinde vores frihed.”

Landet sigter mod at indføre tvangs vaccinationen fra 1. februar 2022, for alle borgere over 14 år, det sagde sundhedsministeren i torsdags. Lovudkastet får ifølge FoxNews opbakning fra to af de tre oppositionspartier i parlamentet.

Sundhedsminister Wolfgang Mueckstein sagde, at der vil være undtagelser for gravide kvinder – selvom han understregede, at vaccinationer også anbefales for dem – og for dem der ikke kan blive vaccineret af medicinske årsager, og for personer der er blevet raske efter covid-19

Kilde:https://www.foxnews.com/world/austria-vaccine-mandate-fines-4000

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

One thought on “Østrig: Få stikket eller få en bøde på 27.000kr!

  1. kære hr /eller fru minister“ vi er mennesket de kan ikke med en tvang med magt til vaccine forbudt der bliver ingen tvang for vaccine“ Da kommer snart er jul vi vil gerne samme vores familie jul samme i år 2021 hilsen// “måske først medlem af folketinget & sundhedsstyrelsen & sundhedminister & statsminister stikken ikke folk dansk først stikken jeg tror først medlem af foketinget stikken først vil og jeg tror og de skal statsminister sundhedminister sudhedsstyrelsen og ssi direktør dom fordi før i fra 2019 ind til år 2021 her hvor meget død mennesker ca 50.000-55.000.60.000 vil de er misbrugt for vaccine dødlige på mennesker straffeloven § 114 & straffeloven § 150 / VALG NU/ DEBATTEN

Leave a Reply

Your email address will not be published.