DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Professor Desmet: MASSEHYPNOSE FORÅRSAGER KOLLEKTIV BENÆGTELSE AF CORONA TOTALITARISMEN

715 Views

// DFF 12.12.2021

“Frygten er meget mere farlig en virussen selv”, siger Mattias Desmet, der er professor i klinisk psykologi og har en mastergrad i statistik. Desmet analyserer i denne video psykologien omkring totalitarismen under corona. Desmet taler bla. om mediernes manipulation, angst, kontrol, selvfornægtelse, kollektiv massehypnose mm.
Disse spørgsmål, og meget mere, berøres i videoen: Er massehypnose grunden til hvorfor så mange mennesker nægter at anerkende den totalitarisme der er opstået under corona? Hvad kan den enkelte kan gøre, for at forhindre de stigende, totalitære grusomheder under denne nye corona-totalitarisme?

Se videoen her: https://www.bitchute.com/video/SdcOdd69PWvt/

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published.