DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Åbent brev sendt til Folketinget: Stop de dødbringende covid-19 vaccinationer NU!

2,323 Views

// DFF 12.12.2021


Et åbent brev er netop blevet sendt ud på mail til samtlige medlemmer af Folketinget. Brevets intention er at få stoppet vaccinationerne af danskerne, da forfatteren af brevet mener – og han medsender dokumentation på – at ‘vaccinationen’ mod corona er dødbringende farlig..
Læs brevet her:

Tysklands døds-statistikker: Jo flere vaccinerede, desto højere overdødelighed!

Du bedes sende det videre til ALLE du kender – vaccinerede såvel som uvaccinerede! Det er NU vi skal have stoppet vanviddet! Det er NU beviserne på at vaccinerne gør langt mere skade end gavn ‘vælter ind’!

Tysklands døds-statistikker: Jo flere vaccinerede, desto højere overdødelighed!

2 tyske professorer, Prof. Dr. Rolf Steyer og Dr. Gregor Kappler, har analyseret Tysklands døds-statistikker for uge 36-40, og fundet ud af at der var en overdødelighed i alle tyske delstater, sammenlignet med gennemsnittet af dødeligheden i de samme uger i 2016-2020. Men overdødeligheden var størst i de delstater hvor flest var blevet covid-19 vaccinerede!

Undersøgelsen blev bestilt af den tyske politiker og fysiker Dr. Ute Bergner og kan findes på tysk på hendes website.

Derudover bliver det bl.a. omtalt af rundschau.infoStudie zur Übersterblichkeit: „Je höher die Impfquote, desto höher die Übersterblichkeit“. Og på engelsk her: German states with a high vaccination rate have the highest excess mortality.

Det er blot endnu et bevis, ud af mange, på at de såkaldte covid-19 “vacciner” gør klart mere skade end gavn og bør stoppes øjeblikkeligt og derefter bør hele denne dødbringende skandale granskes meget nøje!

Man kan yderligere sammenholde det med den analyse af den officielle covid-19 statistik for hele befolkningen i England, som jeg henviste til i det email jeg sendte jer den 18.11.2021. Analysen viser at covid-19 nu er mere udbredt blandt de vaccinerede end blandt de uvaccinerede! Altså at covid-19 vaccinerne nu reelt ØGER risikoen for at få covid-19! Altså det stik modsatte af hvad vi alle forventer af en vaccine! Der er også en nyere og mere detaljeret analyse af tallene, som viser at vaccinernes negative effekt på covid-19 bliver værre og værre over tid!

Og dette bekræftes af en analyse af covid-19 statistikkerne fra 68 lande og 2947 amter i USA. Den viser at de lande (og amter i USA), som har flest vaccinerede reelt også har de højeste covid-19 smittetal! Den analyse er publiceret i European Journal of Epidemiology den 30.9.2021 her: Increases in COVID-19 are unrelated to levels of vaccination across 68 countries and 2947 counties in the United States

Kort sagt: Covid-19 “vaccinerne” er en dødbringende katastrofe! Og jo længere I venter med at stoppe disse dødbringende “vacciner”, jo hårdere bliver historiens dom over jer.

PS: Ligesom tidligere emails til jer, vil dette email blive lagt på mit website her: https://www.transformation.dk/index-dan.html#Kategori-2 .

MVH
Henrik Rosenø, civilingeniør

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

2 thoughts on “Åbent brev sendt til Folketinget: Stop de dødbringende covid-19 vaccinationer NU!

Leave a Reply

Your email address will not be published.