DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Om ‘vaccination’ af børn fra en kritisk forælder: Børn behøver ikke vaccinen for at beskytte hverken sig selv eller andre!

449 Views

// DFF 11.12.2021

Dette er en kommentar. Den udtrykker alene skribentens holdning.

Om ‘vaccination’ af børn fra en kritisk forælder: Børn behøver ikke vaccinen for at beskytte hverken sig selv eller andre!

Kære forældre

Vaccination af børn og unge mellem 5-18 år er nu tilladt i Danmark, trods at det er bevist skadeligt og unødvendigt. Vaccine industrien har meldt ud, at vacciner til børn fra 6 måneder op til 5 år, kommer senest i starten af 2022.

Er du også bekymret for udviklingen, så lad os tale højt om dette og debattere. Vent med stikket, tænk dig om! Læs mere om mRNA genterapien, som denne såkaldte vaccine jo er og brug din sunde fornuft!

Jeg mener at ‘vaccination’ af børn og unge mod COVID-19 er unødvendig, fordi:

 1. For børn og unge, er forkølelses- og influenza sygdom (Hvilket COVID-19 må regnes som), mest mild og godartet. Eneste undtagelse gælder for de i forvejen meget alvorligt syge og derfor immunsvækkede børn.
 2. Immunitet over for sygdommen er meget høj, på grund af mange tidligere infektioner med en række lignende corona virus, der alle giver immunitet mod alle coronavirus stammer (inklusive SARS-CoV-2).
 3. Det er direkte forkert at asymptomatiske (dvs raske) børn og unge kan smitte andre og gøre dem syge (overføre sygdommen) 
 4. Ufødte børn og ammende spædbørn af vaccinerede, er også i fare. 
 5. Pfizer anfører om vaccinen at der er 95% effektivitet hos voksne og 100% hos unge, men dette er stærkt vildledende. De tal der foreligger vedrører relativ, ikke absolut effektivitet, og størrelsesordenen er omkring 1%. 
 6. Pfizer, EMA og FDA har systematisk udeladt dokumentationen fra præklinisk dyreforsøg med mRNA genterapi, der tydeligt peger på meget alvorlige risici for død, skader og bivirkninger 
 7. Pfizer-vaccinen har forårsaget tusinder af dødsfald inden for fem måneder efter dens introduktion
 8. aAgenturerne, der har givet tilladelse til nødbrug af denne vaccine, har begået alvorlige fejl og mangler ved deres vurderinger af kendte og mulige sundhedsrisici. 
 9. mRNA genterapien (COVID-19 vaccine) er ikke rationel hos nogen aldersgruppe og brugen hos børn og unge ikke bør ikke tillades 
 10. bBrugen af mRNA genterapi bør omgående stoppes og alle unge bør advares mod at blive vaccineret mod COVID-19
 11. Børn behøver ikke vaccinen for at beskytte hverken sig selv eller andre.

Dokument “Ikke-samtykke til genterapi eller ”vaccination” af børn”

Jeg har fået lavet et dokument af en advokat, der handler om “om ikke-samtykke til genterapi eller ‘vaccination’ af børn”. Du er velkommen til at bruge det og del gerne dokumentet med alle du kender – du kan downloade det her:

https://usercontent.one/wp/www.ooc.one/wp-content/uploads/2021/08/Meddelelse_om_ikke_samtykke_til_vaccination_1.pdf?media=1638529104

Giv det til skolen, samtlige vaccinationscentre i dit område (dog ikke altid muligt, men prøv) og barnets egen læge.

Venlig hilsen

Mathilde Grafström

Fotokunstner

Frederiksberg C

53631981

Kilder:

https://usercontent.one/wp/www.danmarksfriefjernsyn.dk/wp-content/uploads/2021/06/rapport-fra-2.-int-conf-on-COVID-19-26-27-juni-Israels-Plads-pa%CC%8A-dansk-ved-SV-_01.pdf?media=1642973677

https://www.healthline.com/health-news/when-will-kids-under-5-get-access-to-the-covid-19-vaccine-what-we-know#What-studies-are-going-on-right-now

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published.