DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Tysk kemiker muligvis død kort efter afsløring af farligt indhold i COVID-19 vacciner

2,078 Views

// DFF 10.12.2021

Den tyske kemiker, Dr. Andreas Noack er ifølge hans egen kæreste, blevet myrdet få timer efter at have afsløret grafen hydroxid i COVID-19 vacciner. Noack fortæller i videoen bla. at molekylerne i vaccinerne er skarpe som barberblade og derfor meget skadelige for dem som får vaccinerne.

Se videoen her: https://bestnewshere.com/murder-just-hours-after-publishing-the-secret-of-the-vax-the-doctor-is-dead-must-video/

Han er tidligere blevet stormet af tysk politi under en live-stream sidste år d. 19. november 2020.

Se anholdelsen her: https://www.facebook.com/watch/?v=1081103565684680

Noacks gravide kæreste fortæller nu i en video, at Noack blev angrebet kort efter den afslørende video. Videoen med afsløringerne blev filmet af kæresten, og hun fortæller i en ny video, at hun er i chok over angrebet på hendes kæreste og at Noack ikke overlevede angrebet, som kom bag på hende på en snigende måde. Hun meddeler, at vi nu ved alt der er at vide om vacciner og at det er tid til handling!

Andreas Noack viser i hans video, opdagelsen af grafenoxid inde i vaccinerne, hvilket er slemt, da stoffet kan være farligt for kroppen og gøre stor skade indefra. Efter at videoen blev oprettet og oversat fra tysk til engelsk, er kemikeren angiveligt gået bort eller blevet myrdet.

Nyheden er gået viral over hele internettet med mange delinger. Der er dog ingen bekræftelse om lægens død, fordi ingen hjemmeside kommer med en officiel erklæring.

Kilder:
https://brandnewtube.com/watch/german-doctor-murdered-hours-after-exposing-graphene-hydroxide-in-vaccines_jjhMWszFroD7AQZ.html

https://www.dekhnews.com/who-was-dr-andreas-noack-what-happened-with-him-check-death-reason-and-cause/

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

One thought on “Tysk kemiker muligvis død kort efter afsløring af farligt indhold i COVID-19 vacciner

  1. Vær yderst forsigtig med kildemateriale. Jeg har set denne video for længe siden og det kan godt være at Andreas Noack er død (hvilket er svært at få bekræftet), men der er ikke i forbindelse med den anholdelse vi ser på videoen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.