DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Uvaccinerede børn nægtet adgang til svømmehal i Jyderup

271 Views

// DFF 06.12.2021

Jyderup Svømmehal endte på Ekstrabladets debatside “nationen!” da en besøgende til hallen, opdagede en seddel personalet havde klistret op i indgangen om en ny regel om at uvaccinerede børn, ikke måtte komme ind. 

Daniel T, som brugeren hedder, skrev sådan til Ekstrabladet:

“Hej. Jeg synes dette opslag er direkte udskamning af børn som ikke er med i vaccine eksperimentet.”

Daniel brød sig ikke synderligt om at de uvaccinerede børn ikke måtte komme ind og svømme og bad derfor “nationen!” om at fortælle om sedlen. Men mens Daniel skrev sin mail, tog svømmehallens ledelse sedlen ned og nu skal børnene i stedet vise en negativtest for at komme ind. Men i følge coronasmitte.dk behøver børn under 15 år ikke vise coronapas, men svømmehallen sætter sine egne regler og siger til Ekstrabladet

“vi så det som en hjælp, så de børn, der var opdelt i skoletiden, kunne fortsætte herovre til svømning, siger formanden for svømmehallen til “nationen!” og klager nu over at have modtaget negative henvendelser på facebook. Svømmehallens ledelse siger efterfølgende også at “

“Vi har nu ændret ordlyden i det særdeles uheldige opslag, så der nu står, at alle brugere skal vise coronapas, og at børn uden coronapas skal fremvise et negativt testresultat med gyldighed efter gældende regler.”

Ekstrabladet har samtidigt lavet en afstemning om hvorvidt borgerne i Silkeborg burde blande sig i corona-reglerne i den privatejede Jyderup Svømmehal. Efter DFF stemte, kom følgende svar frem:

26%Ja
72%Nej
2%Ved ikke

For at deltage i denne afstemning kan du klikke i Ekstrabladets artikel og finde afstemningen nederst på siden.

Kilde:
https://ekstrabladet.dk/nationen/ond-stemning-i-svoemmehal/9021081

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published.