DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Indisk læge død af Corona ‘vaccine’ – nu ansøges der om verdens første vaccinemordsag mod Bill Gates i indiens Højesteret

1,272 Views

// DFF 06.12.2021

Efter den 33 årige, indiske læge Dr.Snehal Lunawat døde efter at have modtaget en Covishield ‘vaccine’, ansøges der nu hos den indiske Højesteret om retsforfølgelse af AstraZenecas (Covishield) producent Bill Gates, hans partner Adar Poonawalla og andre regeringsembedsmænd og ledere. Ansøgningen er sendt til den indiske Højesteret.

Det skrives der på www.indianbarassociation.in

Den afdøde læge tog imod Covishield-vaccinen fordi hun troede på fortællingen om, at vaccinen var fuldstændig sikker, og på grund af kravet fra jernbanerne i indien om, at kun dobbeltvaccinerede personer kan få lov til at rejse.

Indiens regerings AEFI-komité (Adverse Event Following Immunisation) har for nylig indrømmet, at Dr.SnehalLunawats død skyldtes bivirkninger af Covishield-vaccinen. Den nævnte rapport har afsløret falskheden i påstanden fra vaccine producenterne om, at vaccinerne er fuldstændig sikre.

Ifølge economictimes.indiatimes.com, har WHO-embedsmænd udtalt at de har sat en undersøgelse i gang der skal klargøre, hvorfor den unge læge døde kort efter at have modtaget ‘vaccinen’. 

Snehal Lunawat arbejdede som foredragsholder i Nasik, og fik Covishield stikket i januar, hvor hun døde den 1. marts på grund af cerebral venøs sinus-trombose, blødning i hjernen og trombocytopeni.

Snehals bror Shubham, udtalte til den indiske presse at

“Vi har ikke fået noget passende svar fra myndighederne. Covid er en stor pandemi, som vi bekæmper. Men jeg frygter virkelig vaccinationen er begyndelsen på endnu en katastrofe,” sagde han. Og på Twitter skriver han,
“Ministre og myndigheder, i jeres magt ligger vores liv som er på spil. Jeg mistede min søster Dr.Snehal Lunawat, 33 år, der tog 1. skud af covishield den 28. januar på SMBT, Nashik. Hun led af cerebral venøs sinus-trombose efterfulgt af hjerneblødning på 8. dagen, uden nogen tidligere brug af medicin.

Læs mere i artiklerne herunder.

Kilde:
https://economictimes.indiatimes.com/industry/healthcare/biotech/pharmaceuticals/who-to-look-into-death-of-indian-doctor-after-jab/articleshow/82298283.cms?utm_source=contentofinterest&utm_campa=text&utm_campa 

https://indianbarassociation.in/worlds-first-vaccine-murder-case-against-bill-gates-adar-poonawalla-filed-in-indias-high-court/

https://twitter.com/sapnaca/status/1370744776115429382

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published.