DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Tidligere WHO forsker fra Norge: Der er ingen pandemi, kun løgne og fusk!

32,508 Views

// DFF 25.11.2021

Det norske nyhedsmedie, Steigan.no citerer professor Astrid Stuckelberger for at sige at, “…jeg er ingen profet, jeg forklarer bare med videnskaben om løgnene, korruptionen, propagandaen… Og om de skader vaccinerne forårsager”.

Astrid Stuckelberger er professor, læge, hun har 30 års erfaring som forsker. I årene 2009-13 var hun ansat i WHO med pandemier som specialområde. Hun har udgivet 180 publikationer og 12 bøger. 

I et interview i magasinet Hemali.no, siger Stuckelberger blandt andet at – Der er ingen pandemi – Der er korruption og snyd med forskning – Der er rekordmange dødsfald fra vaccinerne – WHO fungerer som en virksomhed hvor medlemslande er datterselskaber Stuckelberger siger til de norske medier, at det farlige ved vaccinen er, at den udløser infektion.

Hun siger også at ikke-statslige organisationer som GAVI – Global Alliance for Vaccine Immunization – ledet af Bill Gates – sluttede sig til WHO i 2006 med en fond og at WHO siden da ikke har været den samme organisation, men har ændret sig og har udviklet sig til en ny type international organisation. Hun mener at GAVI fik mere og mere indflydelse, samt total immunitet, endda mere end diplomaterne i FN – og at GAVI kan gøre præcis, hvad de vil uden at politiet kan gøre andet end at se til.

GAVI siden 2012 har haft som mål at vaccinere hele verdens befolkning, men for at kunne gøre dette, måtte GAVI have sig en pandemi. Ifølge Stuckelberger, er det ikke er svært at finde dokumenterne der åbent findes foran næsen på os og at alle der analyserer dem vil se at medierne er betalt af de multinationale “virksomheder” som hun kalder internationale pirater, der rapporter om dødsrater og bivirkninger der kun reflekterer 1-10% af virkeligheden.
I slutningen af oktober viste europæiske EudraVigilance fx 29.000 døde som følge af vaccinen, men med ægte estimerede tal kunne det være 290.000. Men det er ikke til at vide, for der bliver ikke foretaget obduktioner. 

I USA er vaccine dødstallet tre gange højere end det samlede antal vacciner der er givet gennem de sidste 35 år. Tallene er officielle, men uden klinisk forskning eller validering og forskningen er ikke afsluttet, men alligevel fortsætter vaccinationen af verden ufortrødent. Stuckelberger siger at, 
“det er forfærdeligt og virkelig kriminelt”. 

Læs hele interviewet med Astrid Stuckelberger her:
https://www.facebook.com/watch/?v=295802065614206&ref=sharing

Kilder:https://steigan.no/2021/11/professor-astrid-stuckelberger-en-pandemi-av-logner/

https://hemali.no/siste/professor-astrid-stuckelberger-en-pandemi-av-logner/

Se hendes detaljerede CV her: https://www.astridstuckelberger.com/bio/

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

7 thoughts on “Tidligere WHO forsker fra Norge: Der er ingen pandemi, kun løgne og fusk!

  1. This is in a foreign language so cant really share it. On Telegram it is in Engkish but when I open it it is Dutch?

  2. Svensk media har känt till detta att allt runt Covid 19 är lögn men har valt att undetrycka den informationen och ersätta den med avsiktliga lögner. Hela kedjan av ansvariga för dessa lögner skall kartläggas och hållas ansvariga för den samhälliga skada dessa orsakat samhället.

    1. Lever för den dagen då alla inblandade i detta globala skandal ska sitta framför världen och ansvara för det de har gjort!
      Hopas vid Gud och Jesus och den Helige Anden att de måste sitta där och se världen i ögonen och erkänna hur onda de har varit🙏Amen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.