DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Dansk politiker meldte sig ud af DF samt af Odense byråd, i protest mod coronapas

739 Views

// DFF 25.11.2021

Det tidligere byråds- og folketingsmedlem Pernille Bendixen sagde tidligere i år farvel til Dansk Folkeparti ifølge Fyens Stiftstidende. Det meddelte Pernille Bendixen på sin facebookprofil tilbage i foråret. Hun meldte sig ud af partiet, i protest mod det coronapas, som var del af genåbningsaftalen, med et stort flertal – inklusiv Dansk Folkeparti.

“Meget kan jeg leve med. Men coronapas kan jeg ikke leve med” sådan skrev Pernille Bendixen på sin facebookprofil.

“Jeg kan ganske enkelt ikke støtte det, og jeg har derfor valgt at melde mig ud af Dansk Folkeparti i dag. Det er en beslutning, jeg er rigtig ked af, men for min egen skyld er den helt nødvendig.”

Hun fortsatte i byrådet som løsgænger indtil midten af april, hvor hun trådte ud. Pernille Bendixen siger til fyens.dk, at hun længe har været kritisk over for de corona-restriktioner som Christiansborg vælger at lægge ned over det danske samfund.

“De fleste restriktioner giver ikke mening for mig og virker ulogiske. Særligt den forskelsbehandling, der er imellem de forskellige erhverv, har jeg været vred over. Nu kommer der et krav om coronapas visse steder. Det er aldeles unødvendigt, for man kunne klare det med en test. Derfor er hele tanken bag passet noget helt andet for mig, og jeg ser et delt folk, forklarer hun på Facebook.”

D. 16. november stod hun på stemmesedlen under de LokalNationale i Odense.

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published.