DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Kendt golfreporter og TV vært fyret af PGA Tour, på grund af vaccinestrid

169 Views

// DFF 23.11.2021


NYPost skriver at golfreporter og TV vært Teryn Gregson blev fyret af PGA Tour, for at nægte at følge de COVID-19-protokoller hun blev påbudt af organisationen. Teryn oplyste nyheden mandag til sociale medier hvor hun sagde:

“Jeg har nogle meget svære nyheder at dele … jeg havde brug for undtagelser fra vaccineprotokollerne, for ansigtsmaske og for testning af religiøse grunde, men de ville ikke imødekomme mig på en sådan måde, at jeg ikke behøvede at krænke min religiøse overbevisning,” sagde hun i hendes indlæg i en 3-minutters video. 

Se videoen i artiklen fra NYPost her:
https://nypost.com/2021/11/17/teryn-gregson-i-was-fired-by-pga-tour-for-violating-covid-protocols/

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *