DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Højt anerkendt professor i medicin, Peter Doshi, kritiserer’vaccinen’: Den forhindrer ikke infektion og mangler et videnskabeligt grundlag

342 Views

// DFF 23.11.2021

Den anerkendte professor i medicin, Peter Doshi, hævder, at covid-vaccinen mangler et videnskabeligt grundlag: “Uden data er der ingen videnskab” siger Doshi. Det skriver det norske medie Steigan.no.
Peter Doshi, er også en anerkendt redaktør af British Medical Journal. Han holdte en bemærkelsesværdig personlig tale til en gruppediskussion arrangeret af senator Ron Johnson d. 3/11, om manglen på gennemsigtighed i lægemiddel- og vaccineundersøgelserne. 

Han taler blandt andet om, om at man ikke skal acceptere medicin baseret på tillid til industrien, om den selvcensur der pågår i øjeblikket og så sætter han spørgsmålstegn ved Senator Johnsons udtalelse: “Alle ved, at dette er i sandhed en pandemi for de uvaccinerede”. Han spørger derefter “hvis alle døde og syge var uvaccinerede, hvorfor er booster shots så nødvendige? Og hvorfor er tallene så forskellige fra Britannien, hvor de hospitalsindlagte, næsten udelukkende er fuldt vaccinerede? Der er noget her der ikke stemmer” siger Doshi.

Svenske checkfact.org. skriver også at Doshi mener, at historien gentager sig. I fire år forsøgte han og flere andre forskere at få en godkendelse af det antivirale lægemiddel Tamiflu, som blev brugt mod sæsoninfluenza i et stykke tid i 2010’erne. Men forsøgene var forgæves.

For Pfizers vaccine, som er den mest brugte covid-vaccine i den vestlige verden og den eneste der gives til personer under 30 år i Sverige, at det først vil være muligt at anmode om oplysninger fra lægemiddel og vaccine undersøgelserne i maj 2025.

Doshi peger i sin tale på problematikken i, at definitionen for en vaccine også blev ændret af Merriam Webster i 2021, sådan at mRNA indsprøjtning, nu ikke blot var et medikament, men en vaccine. “Hvorfor skete det?” Spørger han.

Peter Doshi, PhD, er professor i forskning i farmaceutiske sundhedstjenester ved University of Maryland School of Pharmacy og seniorredaktør ved The BMJ. Hans forskning fokuserer på lægemiddelgodkendelsesprocessen, hvordan risici og fordele ved medicinske produkter formidles samt forbedring af troværdigheden og nøjagtigheden af bevissyntese og biomedicinske publikationer.

Doshi kampagner for større gennemsigtighed af kliniske forsøgsdata og har modtaget bred anerkendelse for sit arbejde.

Se Doshis tale her:https://www.youtube.com/watch?v=KL8SJRBNh_w&ab_channel=JustSpeak

Kilde:https://steigan.no/2021/11/redaktor-for-british-medical-journal-dette-er-ikke-vaksiner/?fbclid=IwAR1bHlKll_1wtbVSzHcAls6aIzrSjewKKJDM22hqjQEU4Oxlj_Bce8sB5d4

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *