DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Dødsfald især blandt drengebørn Storbritanniens er steget siden de fik Covid-19-vaccinen

466 Views

// DFF 21.11.2021


Mediet “DailyExpose” skriver en nyheds artikel om at den officielle statistik for de fem års gennemsnitlige, ugentlige dødsfald, viser, at antallet af dødsfald mellem uge 38 og uge 41 i 2021 blandt børn mellem 10-15 år er 62 % højere end femårsgennemsnittet for antallet af dødsfald i denne aldersgruppe i samme periode, og stigningen i dødsfald begyndte på præcis samme tidspunkt, hvor børn begyndte at modtage Covid-19-vaccinen.

Storbritanniens Medicine and Healthcare product Regulatory Agency (MHRA) har også åbent  indrømmet, at de mistænker at myocarditis og pericarditis er potentielle bivirkninger af Pfizer og Moderna Covid-19 vaccinerne, især blandt unge drenge.

Læs mere i artiklen fra daily expose her:https://dailyexpose.uk/2021/10/27/deaths-among-male-children-increased-by-89-percent-since-given-covid-19-vaccine/

Se tallene her: https://www.ons.gov.uk/file?uri=/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/adhocs/11644fiveyearaverageweeklydeathsregisteredinenglandandwalesbygenderandagegroupings/weeklydeaths2015to20195yearaveragegenderagebands.xlsx

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *