DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

The Daily Show, Episode 67: Pandemien er falsk og er skabt alene for at skade

326 Views

// DFF 2021

DFF har netop bragt nyheden om Europakommissionens forslag om en erstatningsfond for folk med vaccineskader og det falder på en tør plet, for der er op imod en million personer i europa, der har fået en vaccineskade.
OOC siger: 

1 af 1000 dør umiddelbart efter vaccinering

1 af 100 får en skade

1 af 10 får en længere sygeperiode

Pandemien er falsk og er skabt alene for at man skal vaccineres. Formålet med vaccinerne er til dels vaccinepasset, som er en central del af det globale teknokratiske tyranni, som lige nu installeres. Alle penge og al adgang til samfundet sker gennem chippen ligesom den samtidig bruges til perfekt overvågning. Så gør du noget regimet ikke bryder sig om, bliver du nemt straffet omgående gennem chippen. Det er endnu værre end Orwell forestillede sig i 1984.

En anden del er affolkning agendaen. Eliten mener vi er for mange mennesker på jorden, derfor vil de myrde og sterilisere menneskeheden, indtil den er faldet til 700 millioner, som de mener er det antal, der er bæredygtigt.

Bill Gates har givet en Ted Talk om nødvendigheden af at reducere jordens befolkning og samtidig er han tungt involveret i vaccinationsprogrammerne. Både i Afrika, med Tetanus-vaccinen, og i Indien har man steriliseret ved at tilsætte steriliseringshormoner til vacciner.

Nu sker det også i vesten og tusindvis af kvinder aborterer efter at være sprøjtet med mRNA-giften.

Der er mange forskellige former for vaccineskader, derfor er det svært at se om et symptom skyldes vaccinen. Det er et problem i forhold til at få erstatning, idet man skal fastslå sammenhængen mellem vaccinen og skaden. Men det er vigtigt at synliggøre og dokumenter skaderne med det samme.

DFF vil lave et mindested ved Kuben i det central København, hvor folk kan komme og tænde et lys for og mindes de døde og skadede af vaccinerne. Det og mere bringer vi mere om, så følg med i programmet alle hverdage kl 9.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *