DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Butikskæde ejer i Australien fordømmer corona restriktioner: “Enhver er velkommen i min forretning, vaccineret eller uvaccineret”

163 Views

// DFF 20.11.2021

Foto: Skærmbillede af demonstration i Australien mod corona lovgivningen

I staten Queensland i Australien, fordømte ejeren af en kendt butikskæde, coronarestriktionerne mod uvaccinerede mennesker. Han forsikrede kunder og personale om, at de ikke vil blive udsat for disse “absurde og latterlige” regler. 

Heath Goddard, er medstifter og direktør for butikskæden “Pillow Talk”, og han udtrykte sin uenighed om manglen på gennemsigtighed omkring den medicinske rådgivning, der blev brugt som grundlag for de restriktioner, der i øjeblikket er i landet. 

Goddard sagde til Epoch Times: “Indtil det er testet i retten, og vi har anstændige dommere til at attestere og lytte til debatten, har vi et problem. Vi har en nation, der i øjeblikket bliver røvet indefra.” 

Han tilføjede, at hans virksomhed ikke vil håndhæve vaccine mandatet for medarbejdere. På samme måde vil ikke-vaccinerede kunder ikke blive afvist fra at komme ind i Pillow Talk-butikkerne. 

Han sagde: “Enhver er velkommen til at komme ind i min forretning, vaccineret eller uvaccineret. Jeg har bestemt ikke krævet af nogle personer i mit firma krav om at blive vaccineret. Jeg kender farerne der.” 
Kommentaren fra Goddard kom efter Queenslands premierminister Annastacia Palaszczuk den 9. november proklamerede, at når den lokale befolkning når en 80 procentsvaccinationsrate, forventes der den 17. december at der vil være nye restriktioner for de uvaccinerede Queensland-beboere. 

I dag har både injicerede og ikke-injicerede beboere stadig lov til at omgås sig frit, men det kan ændre sig i næste måned. Dermed splittes befolkningen for alvor op, kort før juletid.

Pillow Talk kæden er en af de mest kendte kæder i staten Queensland i Australien og blev etableret i 1977.

Kilde:https://dailyexpose.uk/2021/11/17/australian-household-goods-store-owner-denounces-restrictions-on-unvaccinated-people/

https://www.theepochtimes.com/totalitarian-retail-chain-owner-lambasts-states-new-restrictions-on-unvaccinated_4098507.html

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *