DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Australsk professor truer med et “elendigt liv” for uvaccinerede australiere og presser på åben skærm alle til at få stikket

194 Views

// DFF 20.11.2021

Dr. Chris Perry, præsident for Australian Medical Association-Queensland (AMA-QLD) advarede seererne i Australien om at et “elendigt liv”, var i vente for de uvaccinerede borgere i Australien, da Queensland nu implementerede nye restriktioner for uvaccinerede.

Under et live interview i morgenshowet “Today” på Nine Network, leverede Perry denne foruroligende advarsel. Han fortalte tv-værterne, at australiere, der afviste Covid-19-vaccinen, er “skøre” for ikke at tage imod stikket, og udtalte, at “livet vil være elendigt uden at blive vaccineret.”

Perry blev spurgt, om truslen om et elendigt liv skulle overbevise uvaccinerede mennesker til at få stikket. Han svarede: 
“Jeg tror ikke, folk kan være afslappede omkring det længere. Deres levebrød står på spil.”
Desuden tilføjede han, at Perry på sit eget kontor er nødt til at adskille de uvaccinerede medarbejdere fra deres vaccinerede medarbejdere.

“Så bliv vaccineret – ellers vil du have et meget, meget ensomt liv, og du vil ikke være i stand til at bevare dit arbejde,” sagde han.

Han sagde også, at uvaccinerede australiere “ikke vil være i stand til at gemme sig”, og at de risikerer at få bøder eller blive fyret fra deres job. “Det bliver meget svært at bevare beskæftigelsen for dem, der ikke er vaccineret,” sagde Perry.

På showet advarede han om, at uvaccinerede australiere også risikerer at blive udelukket fra at deltage i samfundet, da de ikke vil være i stand til at komme ind på restauranter eller underholdningssteder. Han sagde: “Du vil ikke være i stand til at tage nogen steder hen for underholdning. Du vil blive bedt om at vise bevis for vaccination på de fleste steder. Værtshusene og klubberne bliver nødt til at finde ud af, om folk er blevet vaccineret, før de lukker dem ind.”

De nye restriktioner betyder, at Queensland’ere, der forsøger at komme ind på spillesteder uden bevis for vaccination, vil blive idømt en bøde på AU$1.378 pr. lovovertrædelse. Lokale virksomheder er blevet bedt om straks at ringe til politiet, hvis de støder på problemer med uvaccinerede kunder, der forsøger at komme ind.

Kilde:
https://dailyexpose.uk/2021/11/18/top-queensland-medical-doctor-warns-of-miserable-life-for-unvaccinated-australians/

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *