DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Advokat trodser Brostrøm og kræver dokumentation for corona tiltag

543 Views

// DFF 20.11.2021


DFF har fået indsigt i en aktindigt fra en advokat der trodser Brostrøm anbefalinger til regeringen om at indføre coronapasset. Han skriver blandt andet i aktinsigten at “Det er imidlertid ikke lovligt at suspendere menneskerettigheder for visse grupper for atopretholde en fejlslagen strategi for andre.

Og det er reelt resultatet af de nye begrænsninger og testkrav.

Velsagtens alle, der har haft sygdommen, oplever Deres tiltag som et valg mellem enten unødig og ufrivillig medicinering eller fratagelse af basale menneskerettigheder. I den offentlige debat, som De er en betydende del af, er ikke-vaccinerede og tidligere syge på uanstændig vis syndebuk for Deres fejlslagne strategi. 


For mit vedkommende tabte jeg respekten for Deres faglige indsats, da De den 28. februar 2021 – efter en lovændring med pudsige definitionsændringer – satte Covid-19 på liste A ved siden af Ebola. 
Deres skrivelse med modsat konklusion præcist ét år tidligere var og forbliver fagligt korrekt.

De foregøgler efter min mening befolkningen, at vaccinerne nærmest er evigt effektive, at vaccinerede hverken smitter eller smittes, og at naturlig immunitet er noget bras.

Med en vaccinebeskyttelse, der går mod intet efter et halvt år, er strategien ved at falde fra hinanden og nu kræves evindelig genvaccination. Stillet over dette uacceptable fremtidsbillede med vaccination efter vaccination, er Deres udokumenterede anslag mod naturlig immunitet uanstændigt.

Alle parametre for pandemien er i dag værre end for 12 måneder siden. Selvom 75% af hele befolkningen er blevet vaccineret, herunder omkring 90% af risikogruppen.”

Se hele aktindsigten her: https://drive.google.com/file/d/1__GGSMRtzIZPVS9XBRIi4T0zMt1FUveq/view

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *