DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Pandemien er falsk og er skabt alene for at skade

145 Views

// DFF 18.11.2021

DFF har netop bragt nyheden om Europakommissionens forslag om en erstatningsfond for folk med vaccineskader og det falder på en tør plet, for der er op imod en million personer i europa, der har fået en vaccineskade.

Ifølge OOC, dør 1 af 1000 umiddelbart efter vaccinering, 1 af 100 får en skade og 1 af 10 får en længere sygeperiode.

OOC siger også at:

Pandemien er falsk og er skabt alene for at man skal vaccineres. Formålet med vaccinerne er til dels vaccinepasset, som er en central del af det globale teknokratiske tyranni, som lige nu installeres. Alle penge og al adgang til samfundet sker gennem chippen ligesom den samtidig bruges til perfekt overvågning. Så gør du noget regimet ikke bryder sig om, bliver du nemt straffet omgående gennem chippen. 

En anden del er affolkning-agendaen. Eliten mener vi er for mange mennesker på jorden, derfor vil de myrde og sterilisere menneskeheden, indtil den er faldet til 700 millioner, som de mener er det antal, der er bæredygtigt.

Bill Gates har givet en Ted Talk om nødvendigheden af at reducere jordens befolkning og samtidig er han tungt involveret i vaccinationsprogrammerne. Både i Afrika, med Tetanus-vaccinen, og i Indien har man steriliseret ved at tilsætte steriliseringshormoner til vacciner.

Nu sker det også i vesten og tusindvis af kvinder aborterer efter at være sprøjtet med mRNA-giften.

Der er mange forskellige former for vaccineskader, derfor er det svært at se om et symptom skyldes vaccinen. Det er et problem i forhold til at få erstatning, idet man skal fastslå sammenhængen mellem vaccinen og skaden. Men det er vigtigt at synliggøre og dokumenter skaderne med det samme.

DFF vil i denne forbindelse lave et mindested ved DFFs informative kunstudstilling “Kuben” i det central København, hvor folk kan komme og tænde et lys og mindes de døde og skadede af vaccinerne. Mindestedet åbner i december på Axeltorv.

Kilde:

https://rumble.com/vp8vo5-the-daily-show-episode-67-om-hvad-vi-kan-gre-ved-vaccineskader.html

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *