DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Israels læger bekymrede over booster shots: Kroniske sygdomme forværres blandt de ældre COVID-‘vaccinerede’

188 Views

// DFF 17.11.2021

I Israels COVID-19-afdelinger befinder læger sig nu midt i voksende bekymring for, om booster skuddene til landets ældre, giver mindre beskyttelse mod svære sygdomme.

Størstedelen af de 600 patienter, der i øjeblikket er indlagt på hospitalet med alvorlig sygdom, har modtaget to doser af Pfizers ‘vaccine’ for mindst fem måneder siden og er over 60 år og har kroniske sygdomme.
Ifølge et Reuters-interview med 11 læger, sundheds specialister og embedsmænd, spænder sygdommene fra diabetes til hjertesygdomme og lungesygdomme, såvel som kræftformer og inflammatoriske sygdomme og patienterne behandles med lægemidler, der undertrykker immunsystemet.

Patienterne er blevet centrale i en global debat om, hvorvidt højt’vaccinerede’ lande skal give boosterdoser af COVID-19-‘vacciner’, og til hvilke mennesker.

Israel begyndte at tilbyde boosterdoser til personer på 60 år og opefter i juli, og har siden udvidet denne berettigelse.

USA, sagde med henvisning til data fra Israel og andre resultater, at de ville gøre boosterdoser tilgængelige for alle amerikanere fra september.

Andre lande, herunder Frankrig og Tyskland, har indtil videre begrænset deres booster-planer til ældre og mennesker med svagt immunsystem.

Kilde:https://www.reuters.com/world/middle-east/israeli-doctors-find-severe-covid-19-breakthrough-cases-mostly-older-sicker-2021-08-20/

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *