DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Dansk professor og nye udenlandske studier: Massevaccination er meningsløst og nedlukninger dræber

341 Views

// DFF 17.11.2021

“Hæver man sig op på samfundsplan er effekterne af vaccination således så små, at man ikke kan se dem med endda omhyggelig statistik. Det indebærer, at massevaccination således er irrelevant som strategi for at redde nogen.”

og…

“der er ingen evidens for, at den danske massetestning har haft nogen som helst effekt på smitteudbredelsen. Bundlinjen i disse studier er, at praktisk taget alt som vestlige regeringer har gjort siden marts sidste år har været nytteløst. I Danmark er regningen i omegnen af 500 milliarder kroner – men der er mange indikationer på, at nedlukningerne kan ende med at slå flere folk ihjel.”

Det siger Professor Christian Bjørnskov, Aarhus Universitet til det alternative medie Pundikraterne.
Bjørnskov siger også, at der ingen evidens findes for, at den danske masse testning har haft nogen som helst indflydelse på smitteudbredelsen.

Hele idéen med de enorme investeringer i vacciner til alle, samt til kravene om vaccinepas er, at massevaccinationer kan bremse coronasmitte. 

Et nyt studie, udgivet i European Journal of Epidemiology for en måned siden, sætter nu alvorlige spørgsmålstegn ved mRNA ‘vaccinerne’. Med data på tværs af 68 lande og 2947 amerikanske counties, undersøger S.V. Subramanian og Akhil Kumar i studiet, i hvilken grad udbredelsen af vaccinerne har bremset udbredelsen af virussen.Subramanian og Kumar finder, at smitteudbredelse slet ikke korrelerer med udbredelsen af vaccine udrulningerne. Effekterne af vaccinationerne er altså ikke at finde, endda ikke med omhyggelig statistik. Massevaccination er således en irrelevant strategi for at redde nogen.

Også i litteraturen om nedlukninger som bl.a. Douglas Allen har skrevet finder man, at praktisk taget alt som de vestlige regeringer har gjort siden marts 2020 har været meningsløst. 

Det har i stedet kostet verden uanede ressourcer – i Danmark alene er regningen ifølge DFFs eksperter, i omegnen af 1000 milliarder kroner eller mere – og der er meget der peger på, at nedlukningerne i stedet for at hjælpe, blot slår flere folk ihjel. Selvmord blandt unge er stigende og som punditokraterne.dk/ dokumenterede for nyligt, har der været markant overdødelighed i Danmark siden juni, som ikke har med corona at gøre. Der tales også i de britiske medier om 75.000 flere briter er døde i deres hjem i år, i forhold til tidligere år. 

Kilder:

S.V. Subramanian og Akhil Kumars studie: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8481107/

Douglas Allens artikel:https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/13571516.2021.1976051

Artikel:
https://punditokraterne.dk/2021/11/14/hvor-effektive-er-vaccinerne/

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *