DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Ingen frihed i Australien længere: Befolkningen er desperate

149 Views

// DFF 16.11.2021

Medier rapporterer at befolkningen i Australien er mere splittet end nogensinde før. Folk ved ikke om de kan stole på deres egen sunde fornuft, og ved heller ikke om de kan stole på myndighederne.

Kilder til DFF rapporterer direkte fra Australien, at familier på overførselsindkomst, ikke kan hæve deres penge i banken længere uden at fremvise et gyldigt vaccinepas. De kan heller ikke låne penge, gå på arbejde, demonstrere, rejse, komme på hospitalet eller handle i supermarkedet, uden vaccinepas. 

Retten til egen krop er forsvundet i et land der er kendt for deres store kærlighed til frihed. 

Ny video fortæller om de gruopvækkende tilstande i Australien lige nu. Oplæseren beretter blandt andet at:
– Politiet skyder demonstranter i ryggen mens de løber væk- Læger og sygeplejersker kan ikke tale frit længere uden at de mister deres autorisation. – Australien er ikke længere som man kender det, landet er splittet og fuld af diskrimination, afpresning og korruption. – Befolkningen har mistet deres ret til bevægelse, religionsfrihed og ytringsfrihed. – Landet er præget af politivold og myndighedskontrol- Politiet er tvunget til at udføre korrupte handlinger for ikke at miste deres job- Skoler lukker og selvmordsraten for børn og unge stiger. – De Australske nyheder fortæller befolkningen “hvis du vil have din frihed, få stikket!” — Parlamentsmedlemmer bliver censureret. – Gravide kvinder anholdes for at dele kritisk information om corona, på de sociale medier. 

Dét og meget mere i denne video:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=949321685930228&id=100025572150775

Det sidste vi har hørt fra vores kilder i Australien er, at mange ønsker at forlade landet på grund af de strenge vaccine krav og at flere overvejer at ofre deres egen krop til stikket, trods at de ikke ønsker det, blot for at kunne slippe ud af landet. De vil ikke stille op til interview af risiko for at komme i problemer med myndighederne.

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *