DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Medier varsler coronapas og maskepåbud, men virolog siger at det ikke giver mening

160 Views

// DFF 14.11.2021


De danske medier og landets politikere varsler en ny bølge af corona restriktioner til vinter, men virolog Christian Kanstrup Holm mener ikke, at der er fare på fære. Kanstrup er forsker i immunologi og virologi på Aarhus Universitet. Han er ikke enig i den corona politik der føres i Danmark. Han sagde i sommers til TV2 at:

“Indførelsen af de voldsomme restriktioner i danskernes liv kom på baggrund af, at man ville undgå, at hospitalsvæsenet skulle blive overbelastet og for at undgå, at frontpersonalet på sygehusene skulle blive smittet, så de ikke kunne varetage deres arbejde. Risikoen for, at det sker i Danmark nu, er lig nul.”

Også Hans Jørn Kolmos, professor i klinisk mikrobiologi ved Syddansk Universitet, giver Christian Kanstrup Holm ret i, at der i sommers ikke var nogen risiko for, sygehusene kunne blive overbelastet.

Kanstrup Hold siger også, at der er klokkeklart bevis for, at det ikke hjælper på smitten at lukke fx skoler ned, og det mener han ud fra en rapport han har læst. Mundbind mener han er en gråzone, og henviser til et dansk studie der viser at mundbind ikke ser ud til at gøre nogen forskel for smitte.

“Hold skolerne åbne” siger han.’

Se mere i denne video:
https://www.youtube.com/watch?v=eeATQpzvwG4&ab_channel=PrebenRehr

Kilder:
https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-06-10-virologer-uenige-om-genaabningsplan-hvorfor-har-vi-overhovedet-restriktioner?fbclid=IwAR1sxqnO1g3W1RjkXgY9y_4k8RcYMWRZ1hsMIxIBqjj3dZ1H4fhmbgZ2P5M

https://indblik.dk/virolog-forstaar-ikke-at-vi-stadig-har-restriktioner-der-er-ingen-chance-for-et-overbelastet-sygehusvaesen/

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *