DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Afsløring af forskningssvindel: 16 svenske læger og forskere kræver nu vaccinestop!

443 Views

// DFF 13.11.2021


British Medical Journal skriver, at en underleverandør til Pfizer med stor sandsynlighed snød med forskningen under fase III i efteråret sidste år. 


Afsløringen om forskningssvindel får nu 16 læger og forskere i Sverige til at kræve, at corona-vaccinationerne suspenderes.Forskningssvindlen, der har fået stor opmærksomhed i medierne, kommer fra whistleblower Brook Jackson, som sidste år sad som regionsdirektør i Texas hos forskningsorganisationen Ventavia Research Group og arbejdede med undersøgelser af Pfizers vaccine.
Det skriver mediet “Fria Tider”.

Ifølge Jacksons vidneudsagn, skulle virksomheden have forfalsket data og ansat ufaglærte personer til at vaccinere. Derudover var de for langsomme til at følge op på bivirkninger af vaccinen. Brooks er nu er fyret fra sin stilling. I artiklen fra British Medical Journal, fået man fastslået, at US Food and Drug Administration aldrig udførte nogle undersøgelser, på grund af utilstrækkeligt med ressourcer. 

I august sidste år offentliggjorde US Food and Drug Administration en oversigt over antallet af undersøgte corona vacciner fra Pfizer og konklusionen var, at man havde undersøgt ni ud af af 153 forskningscentre, hvilket svarer til seks procent.

De 16 læger og forskere i Sverige, der underskrev den nye appel (se link i bunden af artiklen), skriver, at de “vurderer, at det BMJ rapporterede, er yderst alvorligt” og at “Det vælter tilliden til Pfizer, som er ansvarlig for at teste vaccinen og for sikkerheden af den vaccine, der i øjeblikket bruges af svenskere, hvoraf hundredtusindvis er børn,” skriver lægerne.Link til lægernes opråb: http://lakaruppropet.se/deklarationen/


Link til undersøgelsen af Pfizers vaccine: https://www.bmj.com/content/375/bmj.n2635

Kilder:https://www.friatider.se/lakare-kraver-svenskt-vaccinstopp-efter-fuskavslojande
https://www.dagens.dk/udland/svenske-laeger-kraever-vaccinestop-efter-afsloering-af-forskningsfusk?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR0289Qcob5Xg0_iZCZswIFF-An6Eg2LkgV6v5XDb6ymQveruJzL6YKvh-k#Echobox=1636328363

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *