DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

The Daily Show, Episode 59: Om immunsystemets regulering

83 Views

// DFF 12.11.2021

(Optaget d. 23. september 2021)

Dagens emne er et meget svært emne, som Søren selv har brugt mange år på at forstå. Man har en idé om, at immunsystemet er et selvstændigt organ, men immuncellerne er faktisk spredt ud i hele kroppen, blandet sammen med kroppens øvrige celler. Derfor bliver de reguleret lokalt af cellerne selv, men immunsystemet har også en iboende selvstyring.

Der er ingen rigtig forståelse af hvordan immunsystemet skelner mellem kroppens egne celler og fremmedlegemer udefra. Ligesom der er heller ikke findes nogen naturvidenskabelig teori der beskriver at det overhovedet er muligt.

Indre balance og lykke er det vigtige i forhold til at holde immunsystemet skarpt og det overraskende er nok, at det er bevidstheden der styrer kemien, ikke omvendt.

Hvis I har brug for at forstå dette emne dybt, så læs Sørens artikler om det. De kan findes ved at søge på disse 3 ord internettet: “Ventegodt human development”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *