DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

The Daily Show, Episode 58: Om heling af kroniske smerter

71 Views

// DFF 2021

(Optaget d. 25 august 2021)

De store folkesygdomme behøvede ikke at plage os, hvis vi var lidt klogere på livet. Søren taler særligt om fysiske smerter, som er anledningen til en tredjedel af alle lægebesøg.

Smerter er dybest set blokeret seksuel energi og fysiske smerter er den kropslige parallel til depression. Den seksuelle energi er et mysterium og den er ikke ligesom fysisk energi. Desværre kender mange ikke forskellen længere, da den gamle medicin er så tabuiseret, netop fordi den handler om seksuel energi.

Men teorien er, at den holistiske læge kan berøre det påvirkede sted og det forårsager ofte en følelsesmæssig reaktion, fordi det er et gammelt traume, der er undertrykt gennem en beslutning (tanke troet på) som lindrer i øjeblikket. Men på bekostning af at det sætter sig i kroppen som smerter og/eller sygdom.

Det fantastiske er, at når du kan se hvad du i din fortid har valgt at tro på, for at klare dig gennem de svære følelser, ikke passer, så lindres smerten og du heler. Den seksuelle energi er altså ikke bare til at have sex med, den er selve livets energi. 

Næsten alle kan hjælpes med den Hippokratiske medicin. Men ikke alle. Nogle sygdomme kan ikke kureres, fordi ikke alle patienter har viljen, evnen og overskuddet til at konfrontere deres følelser. Desværre tyer mange sig i stedet til den kemiske medicin, som inviterer mennesker til at tro, at problemet med sygdommen står udenfor deres eget sind. Derved føler de ikke ansvaret for at rydde ud i de følelser, der forårsager sygdommen. Ansvaret lægges over på lægen, og man umyndiggør sig selv i forhold til den heling der skal til, for at blive et lykkeligt, raskt menneske.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *