DFF

Danmarks Frie Fjernsyn

Østrig: Uvaccinerede har fra d. 8 november ikke længere adgang til frisør, café og restauranter

174 Views

// DFF 11.11.2021

Østrig strammer nu corona restriktionerne i sådan en grad at man som uvaccineret ikke vil kunne få adgang til caféer, restauranter og frisører, medmindre de tidligere har været smittet. 

Det gælder fra den 8 november, ifølge landets regering.

Restriktionerne gælder også for hoteller og events, med mere end 25 mennesker til stede. 

Dette skal ske i løbet af en overgangsperiode på fire uger.

Her vil et første stik med vaccinen i kombination med en negativ PCR-test kunne give samme adgang, som hvis man tidligere har været smittet eller er færdig-vaccineret.

WHO er ude at proklamere at smitte tallene er høje nu, fordi der har været åbnet op over sommeren og fordi for få er blevet vaccineret. Europachef i WHO, Hans Kluge udtalte i torsdags at han er “dybt bekymret” for udviklingen på kontinentet.

Flere lande har indført eller advaret om nye restriktioner de seneste dage. Det gælder blandt andet Tyskland og Holland.


Kilde:
https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-11-05-ostrig-udelukker-uvaccinerede-fra-cafeer-og-frisorer?fbclid=IwAR1PC5YjeQWPoGVY9RYbFu2i5tQ2EtYxusoFgAx5COt6d_42_85GTK94BoQ

DFF is not responsible for other people’s opinions and might not agree in what they say. We cherish a democratic debate, where all viewpoints are welcome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *